Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Panička rozmazluje psy, dělá z nich panenky

Autor: bali - 
14. srpna 2011
08:30

Šílená Newyorčanka utratí za své mazlíčky 896 000 korun ročně. Obléká je jako panenky, několikrát denně je koupe a vyčesává. Její čivavy se prý cítí jako princezny.

Newyorčanka Stacy Braverman má jedinou lásku. Celý život zasvětila svým čivavám. Šest fen s ní spí v posteli, jedí u vlastního stolu, na který jim dokonce stoluje. Chybí už jenom příbory.

Že jsou její mazlíčci oblečeni do značkových oblečků není vůbec překvapivé. Každá fena má své značkové vodítko od Wutona a svou kabelku. Stacy je chtěla učit hrát i na klavír, ale nedostatek talentu jejích fen jí udělal čáru přes rozpočet. Čivavy se mají zkrátka jako v bavlnce.

elssa ( 15. srpna 2011 13:36 )

no, možná by si paní měla udělat trochu času,a nechat si vyšetřit hlavu mám taky čivavy, ale že bych stavěla zvíře nad lidi, takto chorá nejsem, to delají lidi co mají jakýsi psychický problem, a vlastním salon pro psy, tudíž je mi jasné že když je nekolikrát koupe tak to z toho musí byt ti psy opravdu stastný

crakazasecrak ( 14. srpna 2011 15:14 )

JÉÉ TO JSOU krásní kun dolíz..ci

crakazasecrak ( 14. srpna 2011 14:22 )

a nasměrují je přímo do k..u..n..y...žužlají ji k li to ris

e.44 ( 14. srpna 2011 11:19 )

Já bych tý šílený ženský dala ochutnat její vlastní "medicímu". Párkrát denně jí pořádně vymáchat a vyhřebelcovat, aby měla kůži tak zničenou, jako jí musej mít ty její chudinky po tak nesmyslně častém koupání a česání. Pak bych jí nechala chodit nahou, to by pro ní bylo stejně "přirozené", jako pro ty fenky oblékání pro parádu. Jo a ještě bych jí krmila něčím na co by se dívala se stejným odporem, jako ty její fenky se na tý fotce dívaj na tu mrkev a brokolici. Myslím si, že by stačil týden a ty kraviny by jí přešly.

vilaamalka ( 14. srpna 2011 11:08 )

Chudáci pejsci.

Zobrazit celou diskusi