Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Krvavá rvačka staříků: Útočník 83 let, zmlácený 99 let

Domlácený Steve Pulwers
Domlácený Steve Pulwers  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, han - 
25. ledna 2010
06:11

Přeražený nos, dolámaná žebra a modřiny pod očima – tak končí nejedna pouliční rvačka. A stejně dopadl i souboj v newyorském Brooklynu. Ovšem tentokrát bylo dvěma rváčům dohromady 182 let…

Domlácený stařík Steve Pulwers (99) během 2. světové války utekl z Polska před nacisty, přežil i vyhlazovací tábory. Nikdy by si nepomyslel, že první pěstní souboj svede měsíc před svými 100. narozeninami.

Na to, aby vyprovokoval bitku, stačilo málo. Před domem zaklepal na okénko auta a řidiče upozornil, že blokuje vjezd před domem. Se zlou se ale potázal. Za volantem seděl Gersh Gofman (83), v němž se vzbouřila o 16 let mladší krev.

„Vystoupil z auta, dal mi pěstí mezi oči a zlomil mi nos. Z vozidla pak vytáhl kovový zámek na volant a mlátil mě dál. Srazil mě k zemi. A křičel, že na mě pošle někoho, kdo mi uřízne koule,“ líčí událost Steve.

Kdoví jak by rvačka kmetů skončila, nebýt zásahu doktora, který má v domě ambulanci. Útočníka zatkli a obžalovali.

krojc ( 26. ledna 2010 17:03 )

je taky Bronx jako v N.Y. a běžně se tam podobné věci odehrávají . Koho to zajímá, může se přesvědčit na vlastní kukadla: stačí v podvečer navštívit Bratislavskou ulici a bližší okolí, nejlíp v létě, když je venku hodně těch, co se rádi mažou mezi sebou a nebo chcou zbušit co chvíli okolojdoucího, že se na ně křivě podívá nebo se mu nelíbí bordel, který tam "nepřizpůsobiví občané " zanechávají.

aapricot89 ( 26. ledna 2010 01:12 )

Az na to,ze ty okna nejsou evropska, takze pan asi tezko bude z "Uhronevse' .... Btw, nevite kde lezi ten Uhronevsi

asalberija ( 25. ledna 2010 18:54 )

ten ridic reagoval stejne, jako tupolanek na fotografa blahe pameti... smoulove urcite postup ridice unisono schvaluji

gogo ( 25. ledna 2010 10:24 )

Máte pravdu, ten pohled je typicky český ....

katsaridoula ( 25. ledna 2010 09:19 )

pan na snimku vypada jako normalni cesky Josef Novak z Uhronevse u Prahy, s normalne velkyma vakama pod ocima (ktere se u nekterych lidi normalne v prubehu stari vyvinou). A co tu mame? Hotovou kovbojku. Blesku blesku! ty me nikdy nezklames!

Zobrazit celou diskusi