Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Ano, šéfe! nepomohlo. U Pavouka krachlo manželství!

Autor: Michaela Remešová - 
14. října 2009
05:00

Penzion U Pavouka v Hořesedlech se po návštěvě drsného kuchaře Zdeňka Pohlreicha z pořadu Ano, šéfe! otřásl v základech.

Manželka Zuzana Cíchová (32), která si profesionála pozvala ve snaze zachránit hospodu, včera Blesku přiznala: „Od odjezdu Primy a Zdeňka Pohlreicha můj muž do hospody nevstoupil.“

Zuzana Cíchová a Jiří Cícha se včera stali hrdiny oblíbeného pořadu Ano, šéfe! Kuchařský amatérismus jejich kuchaře Františka a nezájem Jiřího Cíchy o hospodu vzaly slova z úst i tolik výřečnému Zdeňku Pohlreichovi.

Ten brzy pochopil, že ho Zuzana nepozvala do hospody jen kvůli jídlu, ale především ve snaze zachránit s živností i manželství. „Buď mu dejte přes hubu, nebo mu otevřete oči,“ prosila Cíchová Pohlreicha, který se však bránil: „A víte, že náš pořad není předmanželská poradna?“

Pohlreich se snažil, dokonce si na majitele, který se v té době domu obloukem vyhýbal, počkal několik dní. V závěru včerejšího dílu to vypadalo na dobrý konec, nebo alespoň lepší začátek.

Jak ale Blesk včera zjistil, žádný zázrak nenastal.

„Jirka sedí nahoře u počítače a hraje si na něm šachy,“ přiznala Blesku Zuzana. „Od té doby, co u nás naposledy byla televize Prima, se situace ještě zhoršila. Naše manželství totálně zkrachovalo. Chodíme pouze kolem sebe,“ přiznala Zuzana, která je manželkou Jiřího už deset let.

„Nikdy jsem nechtěla mít hospodu. Jirka mě prosil, že má hotelovku, ať koupím nějaký barák a povedeme hospodu. Tak jsem si vzala hypotéku na 31 let,“ přiznala Zuzana.

Při odjezdu řekla Blesku upřímně: „Šanci jsem mu dala do Vánoc. Jinak všechno prodám nebo si hospodu povedu sama, ale už bez něj.“

eremita ( 16. října 2009 21:17 )

konkurence nebude mít dlouhé trvání. Průhledný kalkul, jak zvednout návštěvnost nepříliš oblíbeného podniku. No, možná to Cíchovým za to stojí, ale dávat všanc dobrovolně intimnosti ze soukromí je risk, který se může obrátiít proti nim, zejména na vesnici...

suchomilka ( 14. října 2009 12:12 )

No já se obávám, že tenhle týpek ani ty prachy nemá chuť vydělávat. Děvenka by od něj měla rychle mazat, jinak se do něj a do hospody bude jen a jen sypat a on bude v poho. Jenže, když má na sebe napsanou hypotéku, tak to asi nebude tak jednoduchý.

ouha ( 14. října 2009 10:22 )

Taky se divím. K čemu vůbec jsou učební obory kuchař-číšník nebo hotelové školy, pokud produkují takové břídily, kteří neumějí vařit nebo neumějí vést hospodu. - Nezájem, nechuť, totální neprofesionalita, jenom chuť rejžovat prachy.

ouha ( 14. října 2009 10:17 )

Hospodu i manželství? Co s takovou hospodou a co s takovým manželstvím? On na to totálně kašle, ona je neustále v napětí, že by s ní pes nevydržel, a kuchař je mimoň, kterému je to jedno.

cert ( 14. října 2009 09:25 )

Kuchař Franta byl skvělej.

Zobrazit celou diskusi