Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Holčička (1) vypadla ze 4. patra: Pomohli jí andělé?

Autor: Nový Čas, rvs - 
8. září 2009
15:21

"Andělé ji snesli na zem na křídlech," řekla o roční Mariance z Bánovic nad Bebravou její sousedka Emília Škultétyová. Dívenka totiž jako zázrakem přežila pád z balkonu ve 4. patře.

Dopadla na trávník pod domem z výšky 12 metrů a vůbec nic se jí nestalo! Jak holčička mohla vypadnout, však zůstává záhadou. V osudnou chvíli byla prý na balkóně s dědečkem. "Nikdo neví, jak se to stalo, byl to asi moment, kdy jsme nedávali pozor. Děda věšel prádlo a možná mu prošla za zády," říká otec holčičky.

Přivolaná záchranka holčičku pro jistotu letecky dopravila do nemocnice, kde se potvrdilo, že je zcela v pořádku. "Může mluvit o zázraku, že se jí nic nestalo," řekl primář dětského oddělení nemocnice v Banské Bystrici Oliver Petrík.

"Jsem velmi šťastný. Byl to opravdu jen okamžik a já jsem rád, že naše holčička žije, ať už si každý říká co chce," líčí s úsměvem Mariančin otec.

Sousedé se shodují v tom, že se rodiče o holčičku starají přímo vzorně. "Mariana Klamárová je starostlivá matka, dceři se ukázkově věnuje, celé dny si s ní hraje a nespouští jí z očí," říká jedna ze sousedek.

Holčička oslavila 22. srpna 1. narozeniny. Teď může slavit další. Podruhé se narodila.

burakos1972 ( 8. září 2009 23:46 )

já sama mám holčičku tak vím očem to je sem strašně ráda že tý holčičce se nic nestalo

sona1 ( 8. září 2009 23:28 )

souhlasim s vami , sou to minuty ale holcina chvala bohu je v poradku. to je to nejdulezitejsi......dle meho nazoru.

sona1 ( 8. září 2009 23:26 )

ten vas komentar.....je odporny.a bes citnej.

delavar ( 8. září 2009 21:31 )

To neboli anjeli ale obyčajný sidlištný bordel okolo baráku.Nekosená burina stlmila pád a zachránila situáciu-to najbolestnejšie sa nestalo. Pred rokmi som pracoval na montáži slaboprúdu v Košiciach.Mal tam oficiálne prísť prezident a tak sa začalo upratovať-včetne odvozu nakopeného odpadu okolo jednej jednoposchodovej budovy.Bola tam vrstva asi 2 m rozneho odpadu a keď sa do toho zahryzol báger,bol tam smrad ako v carihrade,ba i horší! Dosť dlho som na to čumel a po chvíli som pochopil,že to naši ,,občania zahraničnej pleti,, kopili zámerne,malo to svoj inžiniersky účel.Cigáň,ktorý napitý vypadol z okna na tú kopu tam zaspal,vytriezvel,nemohol zamrznúť lebo hnilobný proces vytváral životodárne teplo.Keď vytriezvel tak,že mohol chodiť,spustil sa ako výsadkár dole,cez rozbité dvere vošiel do bytu a pokračoval v chlaste,proste ,,báječný život,,-viď teraz sídlisko Luník 9,výsledok nesprávnej potratovej politiky štátu......

matahari ( 8. září 2009 19:02 )

To neznamena ze se nestaraji. To je otazka vteriny. Paradoxne je pravdepodobnost, ze se neco takoveho stane primo umerna poctu dospelych lidi doma, protoze si vzdycky mysli, ze je dite s tim druhym a pak se takovehle nestesti stane ani nevite jak.

Zobrazit celou diskusi