Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Největšího Čecha vezla k zubaři na vozíku!

Tomáše Pustinu vyvezl ze stomatologické kliniky FN U sv. Anny v Brně řidič sanitky na vozíku. Na něm obra lékaři předtím ošetřili.
Tomáše Pustinu vyvezl ze stomatologické kliniky FN U sv. Anny v Brně řidič sanitky na vozíku. Na něm obra lékaři předtím ošetřili.  (Autor: Blesk - Ondřej Požár)
Autor: op - 
4. července 2009
06:13

Nejvyššího Čecha Tomáše Pustinu (32 let, 225 cm, 150 kg) z Rozkoše u Humpolce rozbolely zuby. Na Vysočině ho však žádný zubař nemohl ošetřit, nikdo neměl vhodné křeslo. Obrovi ulevili od bolesti až ve Fakultní nemocnici U svaté Anny v Brně, kam včera dorazil.

„Nejdříve mu byl zrentgenován chrup a při lokálním umrtvení mu přednosta Stomatologické kliniky Jiří Vaněk a primář Lubomír Freyburg vytáhl shnilou šestku vlevo nahoře. Tomáš při ošetření ležel na vozíku ze sanitky, protože zapomněl doma berle,“ řekla Blesku mluvčí nemocnice Šárka Urbánková. Tomáš Pustina, ač obr, se k zubařům bál jet. Když konečně dorazil, zase dostal strach z injekce. Nakonec ale byl zákrok bez problémů.

„Jsem moc ráda, že nám to tady v Brně domluvili,“ usmívala se maminka Alena Pustinová. Jejího syna nyní čeká na přelomu srpna a září další ošetření zbylých zubů.

paila ( 4. července 2009 16:35 )

no, pokud by si pan největší Čech pravidelně čistil zuby, tak by ho tolik neboleli a rozhodně by to neskončilo shnilých zubem a to i za předpokladu, že by měl větší zuby než ostatní. Fotka jeho zubů byla v minulém anebo předminulém článku a byla to hrůza. Je fajn, že konečně navštívil zubaře ale není třeba o tom informovat zbytek národa. Jsou i lidé, kteří jsou na tom mnohem hůř než on. Chápu, že při té výšce i váze musí mít hodně zdravotních problémů, ale tohle je fakt článek o ničem. Zubaře se bojí většina lidí, ale většina lidí se objedná v zubaři včas, takže jim ty zuby neshnijí

hani ( 4. července 2009 09:32 )

Odkud v Cesku obr z tak oddaleneho ostrovu? Od genuv z Velikonoc! Jenom blbec rekne ze to jsou paranoja - verte svym ocam! Vsechne takovy obry podobny jako klony - maji stejne geny! Udelajte genetycky rozber! A jestli vy jsou klon nejakeho hippopotama jako Paroubek? Jeste i z sexy mozkem? To jina vec! A co jsou syndrom Dauna - klon koho? Kdo i proc to dela? Doktori-bandito z nem. Bohunice! Clovek z mozkem sympanze ne potrebuje ani moc peniz ani pujde na Hrad. To pro vyvolenych topoluv-langeruv-moc-moc jine. Jakyma klonamy budeme volit? Kdo obrani? Doktori - oni musi nam rikat pravdu. Tam jeste jsou spravni chlapy. Ze svym mozkem homo sapiens!

Zobrazit celou diskusi