Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Marná dieta: Náměsíčná žena vyjídala lednici!

Anna dokázala ve spánku spořádat až dva tisíce kalorií
Anna dokázala ve spánku spořádat až dva tisíce kalorií  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, vk - 
15. června 2009
05:00

Vyzkoušela snad všechny diety. Méně jedla, začala cvičit. Bez efektu. Váha Američanky Anny Scire-Ryan (42) i nadále stoupala. Příčinu odhalili až lékaři, kteří u ní zjistili vážnou poruchu přijímání potravy v souvislosti se spánkem.

Náměsíčná žena vyrážela noc co noc k lednici, kde nevědomky spořádala až dva tisíce kalorií!

Žena z amerického státu Missouri byla zoufalá. Tak moc chtěla zhubnout, ale veškerá její snaha byla marná. Běhala, cvičila, zdravě se stravovala. Přebytečná kila ji však neopouštěla a Anna přibývala na váze i nadále. Vyhledala tedy lékaře a doufala, že společně problém vyřeší. Jaké bylo překvapení, když jí oznámili, že je náměsíčná! „Trpěla poruchou přijímání potravy. Jedla ve spánku a nevěděla o tom,“ vysvětluje Scott Eveloff, spánkový specialista.

Pak už stačilo málo. Do domů byly ženě nainstalovány kamery, které odhalily, jak každý večer vstává a vydává se na cestu k lednici. Někdy byl její noční apetit tak silný, že nevědomky spořádala dokonce i dva tisíce kalorií. Po vyšetření se jí změnil život. Na výlety do lednice přestala chodit, v dietě vytrvala a konečně začala hubnout.

russoo ( 15. června 2009 06:37 )

Když budu mít ráno vyluftovanou lednici,tak mi to bude divné ne?A pokud se to bude opakovat, musím zjistit co se děje.Tento článek je jen snůška výmyslů.Nevěřím tomu. Příště se může zase divit proč je třeba neustále gravidní a má už hodně potomků a najednou se zjistí, že chodí náměsíčná za sousedem ne?...I když podle fotky by musela chodit pokaždé za jiným sousedem, těžko by to mohl po "aktu" přežít.V tom případě by se z ní stala vražedkyně, ale potrestat jí nemohou, přeci byla náměsíčná že?

Zobrazit celou diskusi