Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Lékaři to vzdali: Chlapcovu rakovinu vyléčili prarodiče!

Connah v babiččině domácí sauně
Connah v babiččině domácí sauně  (Autor: profimedia.cz)
Autor: INT, so - 
8. února 2009
05:00

Tento sedmiletý britský chlapec udivil lékaře! Zjistili totiž, že po dvou letech bez jejich klasické léčby se deset z jeho 11 neoperovatelných nádorů téměř ztratilo, nejsou vyživovány krví a mohou být tedy mrtvé.

Před dvěma roky řekli lékaři Connahově otci, že nádory jeho syna, které měl od krku až po horní část nohou, jsou neléčitelné. Chris Broom (27) tedy odvezl syna domů a všechny připravil na nejhorší. Se smrtí vnuka se ale nesmířili prarodiče Debbie (53) a Jim (56). Na internetu našli odkazy, že druhem rakoviny, kterým trpí jejich Connah, se zabývají například v Mexiku.

Dali hlavy dohromady a začali vnuka sami léčit. Jejich terapie spočívá v každodenních 40minutových seancích, kdy je pacientovo tělo vystaveno ultrazvuku a světelným paprskům. Pak jde Connah vždy do domácí sauny. Kromě toho je na speciální organické dietě, hodně jí řasy a veškerou vodu k pití mu fi ltrují.

Rentgeny ukázaly, že 10 nádorů se scvrklo, chlapec začal normálně chodit do školy a hraje se svými přáteli fotbal. Jeho lékař dr. Eamon Jessop k tomu řekl: "Ta excelentní péče, kterou mu doma rodina poskytuje, může samozřejmě jeho zdravotnímu stavu jen pomoci. Ale je možné, že se rakovina zase vrátí."

Buďte první, kdo se k tématu vyjádří.

Zobrazit celou diskusi