Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Pohřeb Heleny (†25), kterou zabil strom: V den smrti měla dělat doktorát

Autor: rvs - 
10. června 2013
13:28

Bílá rakev, růžové a bílé květiny, plačící rodina i kamarádi. Tak vypadalo poslední rozloučení s obětí povodní Helenou H. (†25). Před týdnem ji zabil podmáčený strom ve chvíli, kdy v pražském parku venčila psa.

Byla to nešťastná náhoda, nebo osud? To je otázka, kterou si kladou blízcí Heleny H., která minulý týden tragicky zemřela v průhonickém parku.

„V pondělí měla Helenka obhajovat doktorát. Kvůli povodním byl ale termín zrušený. Připravovala se u nás a šla se odreagovat do průhonického parku,“ popsal zdrcený Helenin táta.

„Milovala to tam, byla tam zvyklá se psy chodit už odmalička. Když procházela na svém nejoblíbenějším místě, spadl na ni vzrostlý zdravý strom. Nikdo to nechápeme. Zabil jí zřejmě ve chvíli, kdy se skláněla ke psovi a hladila ho,“ popsal se slzami v očích.

Na smuteční obřad do krematoria v pražských Strašnicích přišlo asi šedesát smutečních hostů, většina z nich nedokázala zadržet slzy. „Když rodič přijde o své dítě, je to to nejhorší. Nepřál bych to ani nejhoršímu nepříteli,“ řekl Helenčin táta.

buban ( 10. června 2013 23:30 )

aha-to reagujes na co, komunisticka chudobo? Je mne te lito-byt estebakem-a hov.no mit-to je dost pruser.

kikiris ( 10. června 2013 21:52 )

sla mu ho venčit

kikiris ( 10. června 2013 21:51 )

To nebyl pes jejich rodíčů , ale lichváře

buban ( 10. června 2013 20:25 )

No, nestezuji si, ba naopak-dost se tu bavime nad debil.nimi prispevky nekterych debilnich diskuteru-vsak vite, koho myslim, ne?

buban ( 10. června 2013 19:40 )

vy chudaci, kteri se neumite zivit jinak nez placanim protirecicich si kra.vovin, jste na sebe, jak je vidno, hodne hrdi. No, to mate na co. Ja-a urco nejen ja, nemame potrebu si vydelavat sestaky na zivobyti timto hodne pokleslym zpusobem-nebot mame jinou moznost-a ne zrovna spatnou, takze si muzeme dovolit v pracovni dobe koketovat s idi.oty tobe podobnymi-pro zabavu, i kdyz priznam, pro zabavu dost pokleslou.

Zobrazit celou diskusi