Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Další okradená oběť ze Smolensku: Zmizely luxusní hodinky

Polskému politikovi Pawlu Wypychovi, který zemřel při letecké tragédii u Smolensku, někdo ukradl luxusní hodinky za desítky tisíc
Polskému politikovi Pawlu Wypychovi, který zemřel při letecké tragédii u Smolensku, někdo ukradl luxusní hodinky za desítky tisíc  (Autor: ČTK, wikipedia.org)
Autor: jak, Fakt.pl - 
3. července 2010
10:47

Pawel Wypych (†42) je další obětí katastrofy ve Smolensku, který byl okraden! Vdova po vládním úředníkovi tvrdí, že se záhadně ztratily jeho luxusní hodinky.

Drahé hodinky Maurice Lacroix dala Margaret Wypych svému manželovi k jeho 40. narozeninám. Podle ní měly hodnotu několik desítek tisíc korun. Ruským vyšetřovatelům posílala žádost o jejich vydání, ale od 12. dubna se jí nikdo neozval.


V květnu vdova po vládním úředníkovi přebírala osobní věci po svém manželovi od vojenské policie v Minsku. Hodinky ale mezi nimi nebyly. "Tyto hodinky jsou pro mě vzácná vzpomínka na mého manžela. Když jsem ale slyšela o krádežích ve Smolensku, tak věřím, že je někdo mohl i ukrást, " řekla Margaret Wypych.

Krádeže ve Smolensku nejsou totiž něčím neobvyklým. Přímo z vraku letadla si odnášeli lidé věci, aby je hned opodál prodávali. Na místě havárie také kradli příslušníci speciální jednotky, kteří mrtvým odebrali kreditní karty, z kterých vybrali peníze v celkové hodnotě 37 tisíc korun.

limak007 ( 3. července 2010 15:57 )

to jsou celí Brňáci.

vseznaleksenior ( 3. července 2010 15:22 )

smekám svůj dušwevní klobouk.Kdo byl v základní vojenské službě na letištích tak určitě ví, že zbytky pilota sbírali lékař, zdravotní sestra a lapiduši/ zdrav instruktoři/.. Příjemné to opravdu není, Kdo mám při tom myšlenky na to jak tu mrtvolun okrát musí být drsnák

vseznaleksenior ( 3. července 2010 15:20 )

Osobně si myslím že je snad ani nenapadl, že se po těch věxcech někso bude shánět...ů Na druhé straně čteme zhruba deset a víc vážnýchz nedostatkům v průběhu celé cesty a ted zde jaksi rozmazujeme že tam někdo něco uikrad.. Mně umřel tchán v Brně na ulici, přivezli ho na pitševnu a samozřejmě doklady a peněženka nikde..

trip ( 3. července 2010 12:38 )

vzdyd i ten ubohy plesk slatal clanek o tom, ze to nebyly specialni jednotky, ale obycejni vojaci hlidajici letiste. dneska si muze "delat" noviny kazdy trotl...

bosomfriend ( 3. července 2010 12:25 )

tak si zaslouží nálezné. Toť vše.

Zobrazit celou diskusi