Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Pavel s první dámou na Colours of Ostrava: Pózování nad areálem a vyprodaná debata

Aktualizováno -
22. července 2023
08:13
Autor: Mii, ČTK - 
21. července 2023
21:22

V Ostravě je v plném proudu festival Colours of Ostrava. Ujít si ho nenechal ani prezidentský pár, Petr Pavel událost nazval kulturním fenoménem, který stojí za to zažít. Prezident byl hostem diskusního fóra Meltingpot. Jde již o druhý velký festival, kterého se v červenci Pavel účastní, nevynechal ani filmový festival v Karlových Varech. 

„S Evou jsme dnes přijeli na Colours of Ostrava. Krásná a sugestivní atmosféra Dolních Vítkovic v kombinaci se spoustou talentovaných umělců dělá z tohoto festivalu už 20 let kulturní fenomén, který stojí za to zažít,“ informoval Pavel na sociální síti. K příspěvku přidal fotografie, jak si areál prochází s první dámou.

Prezident na diskusním fóru vystoupil 21. července ve speciálním vydání politického podcastu Kecy & Politika Bohumila Pečinky a Petrose Michopulose. Debata se uskutečnila v Aule Gong, vstupenky byly vyprodané.

Na Meltingpotu v průběhu festivalu vystoupí také premiér Petr Fiala (ODS) či britský velvyslanec Matt Field.

Na festivalu se letos představí 110 vystupujících. Sedm desítek z nich přijede ze zahraničí, konkrétně z 30 zemí. Vystoupí také Niall Horan, bývalý člen skupiny One Direction, americký rapper Macklemore, legenda brazilské hudby na rozlučkovém turné Gilberto Gil, britská dvojice Sleaford Mods a další. Z českých interpretů vystoupí například Ewa Farna či Lenka Dusilová.

Video  Policisté zadrželi muže, který hrozil prezidentu Pavlovi bombou  - Policie ČR
Video se připravuje ...

JaNat ( 26. července 2023 10:44 )

No mě spíš udivuje, že se vůbec ptáš takové věci, chodím sem půl roku a snad tady každý ví, že stojím na druhé straně než hafan. Navíc spolu ani nekomunikujeme. Ale zpět k věci. Jestli to Pavel řekl, nevím, mohla bych jen spekulovat, že se připojil k Rasmussenovi, který řekl, že některé východní země NATO by tam mohli poslat vojáky. Ale doposud jsem nedohledala to video o kterém píšeš a ani ho neviděli přátelé. Projevila jsem zájem, ale prostě nikde nic.

pindal ( 26. července 2023 00:32 )

Co ti napsal hafan mě nezajímá,přece znáš vyšetřovací metodu,cukr a bič?To mě vaše diskuze připomíná.Ale nemusí to tak být,je to vaše věc,každý se může vyjadřovat a pokud se mýlím,velmi se omlouvám.Promiťe mi to velmi,asi neznám už normální lidský vztah,protože určitá část lidí chce vyprovokovat válku.Lidi jsou už tak znudění,že válka jim připadá vzrušující a mají o ní zájem.Co se dá dělat.Ahoj JaNat

pindal ( 26. července 2023 00:02 )

Jaký skandál?Dnes už žádný skandál neexistuje,krom toho nevím,jak se takovýto odkaz usku­tečňu­je,pro­miň.Po­kud máš opravdu zájem,tak si informace najdeš.Stačí projevit zájem a lidi ti je budou posílat ze všech stran.

JaNat ( 25. července 2023 23:28 )

Pindal, dej prosím odkaz.

JaNat ( 25. července 2023 23:27 )

Pindal tak to se ti tedy povedlo, já a hafan manželé? To by nebyl doma kus porcelánu celý. Tam by lítalo snad všechno. Kdepak, hafan mě nemůže ani cítit, jednou mi dokonce napsal, že nic blbšího než jsem já na diskuzi není. My máme naprosto odlišné názory. Já o žádném videu fakt nevím, nikde jsem ho ani nedohledala. Pokud to Pavel řekl, tak by to stejně stáhli, to by byl skandál.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa