Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Zákulisí Faltýnkovy svatby: Nevěstu prohnal déšť! A tajemství kytice

Autor: jko, DVL, for, Mii - 
18. června 2023
14:29

Nevěsta Jaroslava Faltýnka (61), někdejšího druhého muže hnutí ANO, měla na svatbě květiny od floristy Ivana Šablatúry, který se přátelí s manželkou Andreje Babiše (68, ANO) Monikou (49). Zveřejnil na instagramu také snímky ze zákulisí – jak se nevěsta líčí a jak se na svůj velký okamžik těší. Slavnostní vzhled si dokázala udržet i přesto, že ji cestou na obřad stihl déšť, před kterým se musela skrývat.

Fotografové Blesku Martinu Plézelovou zachytili, jak utíká z vozidla rovnou do kláštera, kde svému vyvolenému řekla ano. Přítomní muži ji chránili mohutným deštníkem, takže se jí nakonec podařilo doběhnout relativně v suchu. Byť běžet v botách na vysokém podpatku, posetými perlami, nemohlo být jednoduché.

Obřad proběhl 17. června. Někdejší druhý muž hnutí ANO Jaroslav Faltýnek (61) si během něj vzal svou dlouholetou partnerku kousek od Pražského hradu - v klášteře bosých karmelitánů.

Svatby se zúčasnil Andrej Babiš (68, ANO) s manželkou Monikou (49). Mezi svatebčany byli k vidění i další lidé z politiky i byznysu. Mezi nimi byl například předseda poslaneckého klubu SPD Radim Fiala (53), jeden z nejbohatších Čechů Pavel Tykač (59) nebo známý ústecký podnikatel a bývalý politik Petr Benda (52).

Zákulisní fotky ze svatby sdílel na svém instagramu Ivan Šablatúra, florista a kamarád Moniky Babišové. Ten Martině Plézelové dělal svatební květiny, jak je vidět na jednom ze sdílených snímků.

S floristou se pojí skandál. „My se bavíme na večírku a chudina u PC u fotek! Myslím, že všechno v pořádku,“ zněl pohrdavý komentář, který florista před několika lety připsal na sociální síti k jednomu příspěvku z večírku v Průhonicích. Fotka i s komentářem zmizela a Šablatúra se později za své chování omluvil.

Levsalonu ( 19. června 2023 23:07 )

Nevěsta je ještě panna, kvítek nepolíbený? Já se jen tak ptám kvůli těm bílým šatům a střevícům, co prodávají patnáckám na H&M webu.

JaNat ( 19. června 2023 13:16 )

A nejlépe s tebou v jedné cele. To by se ti líbilo, co?

nespokojeny ( 19. června 2023 11:21 )

Děkuji. Pro mě je to mladá dáma, ale pro ženicha taky.
Za 10roků 56 a 71 tj. už potom rozdíl.

Jirik-ta ( 19. června 2023 08:27 )

Taky ANO není žádná opozice. Nechápu kdo je volí.

Jirik-ta ( 19. června 2023 08:25 )

láska je slepá

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa