Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Rakušan skončil nečekaně „pod kudlou“. Omluvil se z jednání vlády

Autor: for - 
24. srpna 2022
10:05

Ministr vnitra Vít Rakušan (STAN) se neúčastní dnešního jednání vlády. Netradičně se omluvil z jednání na twitteru, kde se svěřil s tím, že má jisté zdravotní obtíže. Ráno se podrobil drobnému chirurgickému zákroku.

Ministra vnitra čeká drobný lékařský zákrok, jak informoval veřejnost na twitteru. „Od zítra opět pracuji, díky všem za pochopení,“ dodal. 

Rakušanův mediální poradce Jakub Veinlich Blesk Zprávám řekl, že ministr už je po zákroku, který se obešel bez problémů. 

Omluvenku sdílel Rakušan jen hodinu poté, co ještě na sítě nahrál video, kde připomíná, že dnes je půlroční výročí od začátku ruské invaze na Ukrajinu. „Dnes je také den, kdy si Ukrajina připomíná svůj Den nezávislosti. Chtěl bych Ukrajincům popřát, aby příští Den nezávislosti opravdu svoji nezávislost a vítězství mohli oslavit,“ uvedl předseda STAN. 

Rakušan je v posledních týdnech pod palbou kritiky především ze strany opozice kvůli kauze Dozimetr, do které je zapleten dnes již bývalý náměstek pražského primátora Petr Hlubuček. Na popularitě především u hnutí ANO mu nepřidaly ani nedávné policejní zákroky na mítincích poslance Andreje Babiše (ANO). 

Video  Rakušan hájil šéfa rozvědky. Fiala: Mlejnek sehrál pozitivní roli při objasňování kauzy Dozimetr  - ČTK / Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

Adal ( 30. srpna 2022 14:07 )

Rakušan si asi natrhl nějakou část těla takže indispozice

Jirik-ta ( 27. srpna 2022 14:03 )

Lukáš Duda ( 25. srpna 2022 20:53 )

Tenhle vůl až skončí, to bude paráda.Jen skoda, že další dement se tam dostane.

nespokojeny ( 24. srpna 2022 21:13 )

Lidmila nevíte někdo, kdo pod tímto ozn. Lidmila píše? Pekarová nebo Černochová?

karmazdarma ( 24. srpna 2022 19:12 )

Drobným chirurgickým zákrokem se myslí transplantace mozku od Outloňe ?

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa