Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Radost v rodině ministra: Válek se stal poprvé dědou! Jak se vnoučeti daří?

Autor: for - 
23. června 2022
10:49

S radostnou novinkou přišel dnes na sociální síti ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP 09). Poprvé se stal dědečkem. A vnuk se má čile k světu! Válek je tak druhým prarodičem v současné české vládě a my přejeme narozenému miminku hlavně zdraví. 

„Jsou úžasné momenty v životě, na které člověka, ač lekáře, nic nepřipraví. Jedním z nich je narození vnoučete. Jsem tak poprvé v životě dědou a je to skvělý pocit!“ informoval o radostné novince na twitteru ministr zdravotnictví Vlastimil Válek (TOP09). 

Dvaašedesátiletý lékař se nyní raduje z vnoučka, jak dodal. „Maminka i vnouček jsou oba v pořádku a náš nejmladší člen rodiny se má čile k světu,“ uvedl. Blesk Zprávy podobně jako i například předsedkyně Sněmovny Markéta Pekarová Adamová (TOP09) popřáli vnoučkovi ministra hlavně hodně zdraví, Válek nám jako hrdý dědeček za přání poděkoval. 

Válek se tím stává teprve druhým prarodičem v současné vládě Petra Fialy (ODS). Vedle něj je babičkou ještě ministryně životního prostředí Anna Hubáčková (KDU-ČSL), která se může pochlubit dvěma vnuky a jednou vnučkou - Matějem, Izabelou a Tobiášem. 

 

Jirik-ta ( 23. června 2022 13:50 )

Tak to chce vakcínu

OČKOVÁNÍ JAKO NÁBOŽENSTVÍ.
očkování bylo chápáno jako křest. Ten, kdo se nechal naočkovat, patřil do společenství, zbavil se prvotního hříchu, stejně jako křesťané při křtu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa