Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Party pro dceru. Jermanová slavila v centru Prahy, nechyběl manžel Jakub

Aktualizováno -
8. června 2020
21:30
Autor: Tomáš Belica - 
8. června 2020
05:02

V obležení spousty malých človíčků se v sobotu ocitla pražská restaurace Tempo Clubhouse. Mezi návštěvníky a organizátory celé akce fotoreportér Blesku přistihl hejtmanku Jaroslavu Jermanovou Pokornou (49, ANO) s manželem Jakubem. Doháněli oslavu prvních narozenin dcery, potvrdila hejtmanka Blesku.

 

Během uplynulých dvou měsíců si Češi na zapíjení významných životních událostí v hospodách a restauracích museli nechat zajít chuť. Omezení se muselo dotknout také středočeské hejtmanky Jermanové Pokorné a jejího o patnáct let mladšího manžela, kadeřníka Jakuba, kterým se loni v březnu narodila dcera Ema.

Už podle úvodních indicií to vypadalo, že se manželé oslavu jejích prvních narozenin rozhodli uspořádat právě uplynulou sobotu. Napovídala tomu cedule s velkým nápisem »Ema 1« uvnitř provozovny.

„Slavili jsme Emiččiny první narozeniny, s časovým odstupem, kvůli covid-19. V den jejích skutečných narozenin jsme řešili zásobování ochrannými pomůckami,“ uvedla pak hejtmanka Jaroslava Pokorná Jermanová pro Blesk Zprávy.

Jiřina Ratimcová ( 14. července 2020 12:09 )

👍🏻👍🏻👍🏻

Jiřina Ratimcová ( 14. července 2020 12:07 )

Odporna pakaz z ANO. 💩🤮

novakalex ( 8. června 2020 23:48 )

Specifikum každé vlády levicových populistú je to, že lůza, pologramotní jedinci, pucfleci, slouhové a Pepci Vyskoči, se dostanou na posty, na které svým intelektem a schopnostmi, nestačí. O to více se předvádí, ukazují moc, peníze, svůj nevkus, neomalenost a totální absenci sebereflexe. Parta shromážděná okolo slovenského štbáka, jsou bývalí zloději a tuneláři z ODS ( Jermanová ) či ČSSD, ( Faltýnek ) kteří se v "protikorupčním" hnutí, našli.

ganisu ( 8. června 2020 18:31 )

Konečně mohla dát najevo, že má nejen funkci ale i peníze (Díky té funkci.). Prostě, že je "High Society".

majojo ( 8. června 2020 16:22 )

Hele, já byla u kauzy s rouškama. Ale o tom víc tvá přítelkyně Jermanová a a pan ředitel benešovské nemocnice, kde si personál neměl co připlácnout na hubu. A když, tak to bylo sakra drahý.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa