Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Vnadná exmoderátorka Adamcová bude mluvit za Babiše: „Oslovil mě přímo premiér“

Autor: H. Hoschlová, J. Kopřiva - 
23. února 2019
05:25

Kariéru moderátorky pověsila na hřebík. Hvězda pořadu Sama doma Jana Adamcová (47) totiž dostala nabídku, která se neodmítá. Jak zjistil Blesk, stane se co nevidět novou mluvčí vlády, a tedy i premiéra Andreje Babiše (64, ANO).

Informaci potvrdila sama Adamcová. „Oslovil mě přímo pan premiér. Je to pro mě zajímavá výzva,“ řekla Blesku. Že se chystá na novou štaci, bylo jasné i z toho, že se v Brně včera rozloučila s diváky Sama doma.

Její manžel, režisér Jiří Adamec (70), přitom raději dělal, že nic neví, aby velkou kariérní příležitost své ženy neohrozil. Oficiální potvrzení nakonec Blesku zaslala také vedoucí tiskového odboru kabinetu Vanesa Šandová. „Paní Adamcová se stane mluvčí vlády. Jmenována do funkce by měla být 4. března,“ uvedla.

Třikrát a dost?

Premiér během svého přes rok trvajícího vládnutí musel sehnat už třetí mluvčí. Napřed jí byla Barbora Peterová (33), která ale skončila s prvním Babišovým kabinetem. Vystřídala ji Petra Doležalová (31), jenže vydržela ve funkci jen přes prázdniny. V září totiž Blesk zjistil, že otěhotněla. Navíc šéf ANO se bude muset po nové síle za chvíli shánět znovu, jelikož v jiném stavu je i jeho mediální poradkyně Lucie Kubovičová (41).

Předseda hnutí ANO se svou těhotnou mluvčí Lucií Kubovičovou, kterou nahradí právě Jana Adamcová (17. 2. 2019) Předseda hnutí ANO se svou těhotnou mluvčí Lucií Kubovičovou, kterou nahradí právě Jana Adamcová (17. 2. 2019) | Blesk:Martin Přibyl CNC

Sporťačka z Novy Jana Adamcová začínala ještě jako Nováková před kamerou ve Sportovních novinách na Nově. Nějakou dobu pak byla na TV Barrandov. Když se narodili Daniel (12) a Jasmina (9), věnovala se jim. Před dvěma lety nastoupila do ČT do dámského magazínu.

Práce je pro moderátorku prý hodně důležitá. Rodiče se kvůli ní přestěhovali ze Slovenska do Prahy, aby jí pomáhali s dětmi a s domácností. „Moc toužím zase něco dělat,“ řekla Adamcová Blesku už před časem.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

janejaneja ( 24. února 2019 11:45 )

jjuso s ivoadllerem: A nenapadlo vás, že nedřepím-jako vy- celé dny na diskusích a že musím třeba taky pracovat ? To asi neznáte, co-socky. A na vaši otázku: až budete mít i vy osobní zkušenost z Burešem, možná na něj taky změníte názor. O závisti to rozhodně není ! Spíše o zoufalství těch, kteří mu tleskají.

marmat ( 23. února 2019 22:39 )

hradnisamohonka: Honění v podhradí bude pro Vás ideální ÚNIK....tohle je už pro Vás slepá ulička...Je vidět, že i Váš sponzor to balí

marmat ( 23. února 2019 22:36 )

Dneska se tu sešla ELITA bulváru........mimořádné fiasko zdenkkovy placené grupy

marmat ( 23. února 2019 22:33 )

Pomáhejte si, nějaká kačka za to zoufalé nediskutování taky ještě kápne....i když sponzor odjel na 3% % bylo aspoň vtipný......tohle je fiasko/malér

marmat ( 23. února 2019 22:31 )

turbino slonkova: Je tam, kde byl...u sebe v Ženevě.....co by tady jako Švýcar pohledával???

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa