Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Polojasno 9°C

Zeman se „zm*dy“ ukázal svůj slovník. Připomeňte si vodopád vulgarit prezidenta

  • Autor: bud,ČTK - 
    16. 10. 2018
    07:40

    Prezident Miloš Zeman v živém vysílání na Českém rozhlasu opět použil vulgarismy. Když zmiňoval osoby, kterým u příležitosti svátku 28. října udělí vyznamenání, popsal je jako bojovníky proti „ekonomickým zm*dům“. Za „blbečky“ zase označil ty, kteří plánují vystoupit při výročí 17. listopadu. V minulosti sprostě hovořil i v jiných souvislostech, vůbec nejsprostější byly Hovory z Lán, ve kterých zaznělo i spojení „ku*da sem, ku*da tam“ při komentování dění kolem skupiny Pussy Riot. Podívejte se na přehled prezidentových vulgarit.

  • 1.Poslední výrok: Ekonomičtí zm*di

    Miloš Zeman v živém rozhovoru na Radiožurnálu opět použil velmi jadrné výrazy. Když popisoval, že státní vyznamenání udělí Aleně Vitáskové, Pavolu Krúpovi a Janě Lorencové, řekl: „Ta trojice je spojená s tím, že všichni bojovali nebo bojují proti zm*dům.“ Poté toto spojení ještě zopakoval.

    Sprostý výraz použil i v okamžiku, kdy zdůvodňoval, proč nepronese žádný projev při blížícím se výročí 17. listopadu. Podle něj stačí jen tiše vzpomínat. „Já vzpomínám na ty hektické dny, bylo jich asi tak deset, kdy jsem jezdil do škol i divadel, téměř mi odešly hlasivky, a když jsme přijížděli asi do pátého divadla, tak jsme to nestíhali a lidé odcházeli. Pak jsme samozřejmě vyjeli i mimo Prahu. Vyjeli jsme tam, kde komunisté měli silné postavení. Já mám tyto vzpomínky a mě nějací blbečci, kteří budou demonstrativně vystupovat, nezajímají,“ řekl prezident.

    Rozhovor vedl moderátor Jan Pokorný, tedy stejný člověk, který prezidenta zpovídal v listopadu 2014. Tehdy padlo hned několik velmi sprostých slov, například kun*a, h*vno nebo zku*vila. Pamatuje si to i sám Zeman, který si moderátora dokonce dobíral: „My jsme spolu dělali Pussy Riot? Já mám hrozně rád, když mohu provokovat.“

    Co prezident v minulých letech sprostého řekl? Podívejte se dále…

  • 2.2. 11. 2014: Sprosté Hovory z Lán

    Když hovořil o porušováni lidských práv v Rusku a věznění členek kapely Pussy Riot, padla tato slova: „Víte, co je to pussy v angličtině? (…) Kun*a. Takže s prominutím v textech této skupiny je kun*a sem, kun*a tam. (…) Nebudu se zastávat ruských tunelářů, stejně jako se nezastávám českých tunelářů, a nebudu se zastávat… Teď jsem chtěl říci ku*ev, ale já nejsem Schwarzenberg, který používá těchto výrazů, poněkud deviantních dam, které dělají randál v pravoslavném chrámu, které se pak označují za politické vězeňkyně.“

    Co také prezident řekl:

    „Musím kritizovat vládu, protože podlehla panu Kalouskovi a zku*vila služební zákon z původní italské podoby.“

    „Já jsem inspirován panem Schwarzenbergem, který v každé druhé větě říká ho*no.“

    Video  K*nda sem, k*nda tam... Už to neřeknu, slíbil Zeman!  - Vera Renovica, Petr Soukup
    Video se připravuje ...

  • 3.9. 2. 2015: O tom, proč hovoří sprostě

    V pořadu Blesk.cz S prezidentem v Lánech na dotaz čtenáře, proč mluví sprostě, odpověděl takto: „Víte, sprostě mluvila celá řada politiků. A jak říká Jaroslav Hašek, vulgarismus je třeba, cituji Jaroslava Haška, použít tak, aby si sedl jako p*del na hrnec.“

    Video  Nedá si pokoj: Po k*ndě přidal Zeman další sposťárnu!  - Blesk TV
    Video se připravuje ...

  • 4.14. 2. 2016: Fašistické hov*do

    Zeman také v živém rozhlasovém vysílání na Frekvenci 1 zopakoval výrok, který na sociální síti na jeho adresu napsal aktivista Tomasz Peszynski, jenž koncem ledna organizoval demonstrace na podporu premiéra. „Prezident je zas*ané fašistické hov*do a až chcípne, tak se ožeru,“ citoval Zeman v souvislosti s kritikou podporovatelů tehdejšího premiéra Bohuslava Sobotky (ČSSD).

    Prezident Miloš Zeman Prezident Miloš Zeman | Jakub Poláček

  • 5.9. 11. 2017: Oblíbený výraz

    Když brněnský komunální politik napojený na Žít Brno Svatopluk Bartík zveřejnil na sociální sítí status o prezidentově údajné rakovině, Zeman na něj reagoval v televizi Barrandov takto: „Kdybych použil svého oblíbeného výrazu, že ten člověk je sv*ně, tak mě zase někdo obviní z vulgarismů, a on je sv*ně, protože tohle se prostě nedělá.“

    Prezident Miloš Zeman Prezident Miloš Zeman | Foto Blesk - Jakub Poláček

  • 6.7. 1. 2018: Nahé p*dele

    Letos v lednu Zeman opět vystoupil na Frekvenci 1 a použil hrubé slovo při otázce na práva homosexuálů. V souvislosti s každoročním pražským průvodem gayů, leseb a bisexuálů řekl: „Já opravdu nevidím důvod, proč pořádat pochody Prahou a ukazovat tam nahou p*del.“ Vyjádření později zopakoval, zároveň ale podotkl, že homosexuální páry by měly mít stejná práva jako heterosexuální a že proti adopcím nic nemá.

    Prezident Miloš Zeman Prezident Miloš Zeman | Archiv Blesku

  • 7.9. 1. 2018: Blbí ministři

    V projevu na slavnostním večeru na Pražském hradě k zahájení oslav 100 let od vzniku Československa Zeman hodnotil mimo jiné významné milníky československé i české historie 20. století. K událostem z února 1948 uvedl toto: „Kdyby nebylo několika blbých ministrů, kteří podali demisi, pak by nebylo možné, aby se Klement Gottwald zaklínal ústavností tohoto komunistického puče.“

    Prezident Miloš Zeman Prezident Miloš Zeman | ČTK

  • 8.14. 6. 2018: Novináři blbečči

    Při tiskové konferenci, na které za asistence hasičů spálil červené trenýrky vyvěšené dříve na Hrad skupinou Ztohoven, se vysmíval podle jeho názoru nízké inteligenci novinářů. „Je mně líto, že z vás dělám blbečky. Opravdu si to nezasloužíte,“ řekl ironicky prezident v proslovu, který byl živě vysílán řadou médií.

    Video  Estráda na Hradě: Zeman spálil červené trenky a vysmál se novinářům.  - ČTK, Blesk TV
    Video se připravuje ...

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ANO_nam_bude_lip ( 16. října 2018 16:42 )

Říkal, že bude prezidentem dolních deseti milionů. My dobytkové jsme na něj hrdí, alespoň vidíme, že naše sprosťárny nejsou to nejhorší.

PPP150W ( 16. října 2018 14:57 )

Já vím, vy jste staří dost, proto vám už léta nestojí. Já jsem zatím žádný problém nezaznamenal.

5nastolevceskych ( 16. října 2018 14:51 )

Tak oplzle, jako náš soudruh prezident, já nemluvím ani v hospodě.

PPP150W ( 16. října 2018 14:50 )

Myslíte? A proč by to dělal?

PPP150W ( 16. října 2018 14:19 )

S tím souhlasím. Jednak by to s Ovčáčkem nebylo ono a jednak je to stejně už technicky vzato nemožné. Ale to jistě sám znáte z vlastní zkušenosti, že? Stejně jako prezidentovi i vám už léta nestojí, jak jste psal.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa