Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Klaus chce „žít nonstop“. Takhle exprezident pařil na večírku na Michala Davida

Video se připravuje ...
Autor: Mii - 
9. února 2018
17:20

Když exprezident Václav Klaus (76) dostane dobrou náladu a příležitost, neostýchá se ukázat taneční pohyby. Tentokrát to rozjel na firemním večírku jedné z redakcí vydavatelství Mafra, vlastněném holdingem Agrofert. Za tónu slavného hitu Michala Davida Nonstop, který na večírku osobně vystupoval, se roztančil před neznámou černovláskou.

Bývalý prezident Václav Klaus je mnohými lidmi vnímán jako nudný ekonom s trochu kontroverzními názory na globální oteplování a zálibou v tenise. Zdání ale klame – občas se dokáže pořádně odvázat. Problém mu nedělá ani „zapařit“ na nefalšované diskotéce.

Ukazuje to video z firemního večírku jedné z redakcí vydavatelství Mafra. Exprezident se tam společně s desítkami dalších návštěvníků vlní do tónů megahitu Michala Davida Nonstop. Hudební mistr mu k tomu dokonce hraje živě. Klaus je očividně z celé akce nadšený a své taneční umění ukazuje neznámé černovlásce.

Roztančil se na svých narozeninách

Není to přitom poprvé, co se na veřejnost dostalo video, ve kterém Klaus, jenž tvrdí, že současnému prezidentovi Miloši Zemanovi svojí podporou v prezidentských volbách nahnal 5 %, rozjíždí taneční kreace.

Video  Viděli jste Václava Klause tančit? Video, které musíte vidět!  - Institut Václava Klause
Video se připravuje ...

„Trsal“ i před necelými dvěma lety na oslavě svých 75. narozenin. Poté, co se zúčastnil tenisového turnaje na pražské Štvanici, mu přišla k narozeninám zahrát řada muzikantů včetně Aleše Brichty, Lucie Bílé nebo kapely Žlutý pes v čele s Ondřejem Hejmou. Právě na Žlutého psa se Klaus roztančil a záznam pak na své facebookové stránce zveřejnil Institut Václava Klause.

„Dopoledne si zahrál tenis (vyhrál, pochopitelně), odpoledne stál tři hodiny na začátku fronty několika stovek gratulantů a večer si ‚zapařil‘ na Žlutého psa. Gratulujeme k fantastické kondici, kterou by mu mohli závidět lidé leckdy i o generaci mladší,“ napsal tehdy Institut.

zkzkz ( 9. února 2018 19:34 )

-eFBiaj- ( 9. února 2018 17:36 )

Milda se taky rotančí!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa