Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Babiš: Zaorálek je tlučhuba a komediant. Nikdo ho nemůže brát vážně

Autor: val - 
24. června 2017
11:36

Zostra se pustil šéf hnutí ANO Andrej Babiš do svého nového politického protivníka Lubomíra Zaorálka (ČSSD), který po premiérovi Bohuslavu Sobotkovi převzal post lídra ČSSD v nadcházejících volbách, a tudíž Babišova hlavního rivala v boji o pozici předsedy vlády. V rozhovoru pro deník Právo o Zaorálkovi tvrdí, že je tlučhuba a komediant, kterého nikdo nemůže brát vážně.

„Jediný rozdíl mezi panem Zaorálkem a panem Sobotkou je, že Zaorálek je výřečnější a žije v politice z daní občanů ještě déle než Sobotka,“ zhodnotil výměnu v pozici lídra Babiš, který do Sněmovny kandiduje z prvního místa středočeské kandidátky.

„Pan Zaorálek je tlučhuba, který sice má emotivní projevy, ale ve výsledku je spíš komediant, kterého nikdo nemůže brát vážně,“ dodal.

Zaorálek: Falešný boj

ČSSD podle svého mluvčího Mikuláše Klanga nebude na kritiku reagovat. Nedávno se však Zaorálek na toto téma vyjádřil ve Studiu Blesk, kde mimo jiné označil Babišův boj proti establishmentu za falešný. „Domnívám se, že to je stejný případ jako Donald Trump, který všude říkal, že bude vysušovat bažiny korupce, ale přece i on sám ty miliardy z těch bažin vytahal. I Andrej Babiš tady mluví o nějakém establishmentu, proti kterému bojuje, ale přece se dá snadno prokázat, že on byl celá léta jeho součástí,“ řekl. 

Zaorálek na kritiku Babiše předvedl jeho parodii:

Dříve měli přitom tito dva muži dobrý vztah. Babiš však v rozhovoru tvrdí, že zlom nastal ve chvíli, kdy veřejně řekl, že byl se Zaorálkem na snídani. „Jelikož se ale v ČSSD za jeden z nejzávažnějších zločinů považuje to, že se bavíte s Babišem, tak to chtěl napravit,“ popsal. O schůzce se Zaorálkem promluvil Babiš poprvé v rozhovoru pro Blesk.cz. Lubomír Zaorálek o pár dní později na stejné židli schůzku také zmínil a popsal, jak ho v jejím průběhu Babiš vydíral.

Video  Celý rozhovor s Babišem: Vím, kdo na mě sbírá kompro! A svatbu s Monikou do toho netahejte.  - Blesk Zprávy
Video se připravuje ...

dzery ( 25. června 2017 12:06 )

obluda.pb ( 24. června 2017 15:08 )

Kázání slovenského ***a vyžírajícího ČR i EU o tom, kdo žije za peníze z daní, by byla celkem sranda, kdyby to nemyslel vážně...

Bedoslav ( 24. června 2017 13:06 )

Tlučhubové jste oba dva úúúplně stejní a nemáte si co vyčítat !

petr11 ( 24. června 2017 12:14 )

.....krásná česká politika

Nezadat ( 24. června 2017 11:47 )

Není co dodat. https://www.youtube.com/watch?v=IQegLPV4IXk

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa