Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

„Homofobní“ poslankyně Nytrová má rezignovat. Vyzvala ji k tomu její buňka ČSSD

Pavlína Nytrová svým vystoupením pobouřila některé poslance i ministry. Omlouvat se ale nebude.
Pavlína Nytrová svým vystoupením pobouřila některé poslance i ministry. Omlouvat se ale nebude.  (Autor: Blesk/psp.cz)
Autor: zst - 
20. července 2016
10:49

Od výroků o homosexuálech se dodatečně distancovala frýdecko-místecká ČSSD, jejíž členkou Pavlína Nytrová je. Poslankyně minulý týden v Poslanecké sněmovně během debaty o možných adopcích dětí homosexuály prohlásila, že se stejnopohlavní páry budou snažit zlegalizovat sex s dětmi.

Poslankyně Pavlína Nytrová podporu frýdecko-místecké organizace nikdy neměla. Do Poslanecké sněmovny se dostala především díky podpoře exposlance Radima Turka a někdejšího předsedy okresního výboru Jaroslava Marka, které nyní platí jako své asistenty,“ napsali ve společném prohlášení předsedové místního a okresního výboru ČSSD ve Frýdku-Místku.

Do minulého týdne nevýrazná poslankyně sociální demokracie na plénu doslova řekla: „Homosexuální páry se v drtivé většině vyznačují vysokou formou promiskuity, která je mnohonásobně vyšší než u běžných heterosexuálních párů. To znamená, že zde rozhodně nelze mluvit o stabilním prostředí, v němž by dítě mělo vyrůstat. V tomto případě lze spíše mluvit o neuváženém experimentování na dětech než o upřímné snaze hájit práva těchto snadno zranitelných dětí. Homosexuálové se budou snažit zrealizovat sex s dětmi. Mluvím o tom, jak už to v podstatě opravdu v některých zemích funguje.“

Od výroků se ihned distancovala ministryně práce a sociálních věcí Michaela Marksová a ministr pro lidská práva Jiří Dienstbier (oba ČSSD). Premiér a předseda strany Bohuslav Sobotka dokonce chtěl, aby se Nytrová omluvila. To se zatím nestalo.

Názory a předsudky paní poslankyně Nytrové rozhodně nesdílím a paní Nytrová v tomto v žádném případě nevyjadřuje postoj a politiku ČSSD. Chci se s ní sejít, nechci, aby vystupovala takovým způsobem,“ prohlásil Sobotka. Nytrová ale ani po schůzce nepovolila a omlouvat se nehodlá.

Za výroky Nytrové se omlouváme, ona by měla udělat to samé

Pět dní trvalo rezolutní odmítnutí výroků místní a okresní organizaci ČSSD, jíž je Nytrová členkou. Rozhodně se distancujeme od jejího prohlášení, že ‚homosexuálové se budou snažit zlegalizovat sex s dětmi‘, stejně jako od jejích následných komentářů, kdy si dokonce dovolila zpochybňovat roli Ústavního soudu,“ napsali předsedové Michal Pobucký a Jiří Vzientek.

Jednoznačně prokázala svou nekompetentnost, protože zcela přestřelila v problematice, o níž tvrdí, že se na ni zaměřuje. Na rozdíl od Pavlíny Nytrové si myslíme, že poslanec by neměl při rozhodování vycházet z internetových diskuzí a nepodložených faktů, ale měl by se umět zorientovat v odborných zdrojích. Proto ji vyzýváme, aby složila poslanecký mandát a nepoškozovala svými výroky dále ČSSD. Za její výroky se omlouváme a vyzýváme ji, aby učinila totéž,“ dodali Pobucký se Vzientekem.

zednik ( 21. července 2016 08:11 )

Tenhle náboženský pomatenec by se měl zaměřit na heteráky ve svém kraji. Má tam největší kriminalitu, nejvíc poživačů a prostitutek, už i mezi dětma .Je za to i placená. Slepice. Těch jejích 6 přicmrndávajících asistentů , na to hovno co v paní PS předvádí, asi nemají co dělat, tak ji sem chodí oslavovat.

st.rec ( 20. července 2016 15:50 )

Jejím slovníkem řečeno,měla by realizovat odstoupení.

ivoadller ( 20. července 2016 14:02 )

Všichni normální a zdraví lidé si myslí o buzzzznách to samé, ale jen málo kdo má odvahu říct to veřejně a pěkně nahlas, protože v tomhle zvráceným světě jsou buzzzny IN. Té paní si vážím a klaním se ji.

ivoadller ( 20. července 2016 13:56 )

Nesuď podle sebe, homosexuální pedofile!

deep_ass_flsting ( 20. července 2016 13:49 )

Tato stránka používá k poskytování služeb, analýze návštěvnosti a cílení reklam soubory cookie. Jejím používáním s tímto vyjadřujete souhlas. Rozumímdalší informace Středa 20. červenec 2016•Svátek slaví Ilja, zítra Vítězslav AHA!ReflexiSport.czAuto.czPro ženy Blesk.czZprávy - HP zpráv24 hodin UDÁLOSTIPOLITIKASVĚTBLESK PRAHAPOČASÍDOMÁCÍ EKONOMKADALŠÍ Blesk.czZprávyPolitika„Homofobní“ poslankyně Nytrová má rezignovat. Vyzvala ji k tomu její buňka ČSSD To nejčtenější na Blesk.cz Táta zavražděného studenta ze Žďáru: Petr zemřel, žena odešla, jsem sám! Otec zavražděného studenta musel během stání odejít z místnosti. Nevydržel poslouchat, jak si vede žena, která zavraždila jeho syna, v detenci. Novomanželé Taťána a Ondřej Gregorovi předčasně ukončili líbánky v Benátkách! Novomanželé Taťána a Ondřej Gregorovi Matuška a sexbomba Lollobrigida: Sex ve Varech? Soudruzi si nejspíš popletli hvězdy... Co říkají svazky StB o Waldemaru Matuškovi a jeho údajném románku s hvězdou Ginou Lollobrigidou? Doživotí pro Kevina Dahlgrena: Vraždil kvůli egu, tvrdí soudce Kevin Dahlgren u soudu 19. července 2016. Líčení se blíží k závěru, do konce týdne by měly padnout závěrečné řeči. Pak už se bude čekat jen na rozsudek. Přepych „sultána“ Erdogana: Prezident-diktátor má palác za 40 miliard! Erdoganův majestátní prezidentský komplex v Ankaře několikrát přesáhl původní rozpočet. „Homofobní“ poslankyně Nytrová má rezignovat. Vyzvala ji k tomu její buňka ČSSD Pavlína Nytrová svým vystoupením pobouřila některé poslance i ministry. Omlouvat se ale nebude. Pavlína Nytrová svým vystoupením pobouřila některé poslance i ministry. Omlouvat se ale nebude.(Blesk/psp.cz) 20. července 2016 ● 10:49 Od výroků o homosexuálech se dodatečně distancovala frýdecko-místecká ČSSD, jejíž členkou Pavlína Nytrová je. Poslankyně minulý týden v Poslanecké sněmovně během debaty o možných adopcích dětí homosexuály prohlásila, že se stejnopohlavní páry budou snažit zlegalizovat sex s dětmi. „Poslankyně

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa