Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Co politici udělají pro popularitu: Dolejš v tričku Blesku a těsných plavkách u grilu

Autor: red - 
3. srpna 2015
20:00

Poslanec Jiří Dolejš (KSČM) nechal na Facebooku nahlédnout pod pokličku toho, jak tráví o prázdninách volný čas. Mohl si to však nejspíš odpustit. Uveřejnil totiž fotku, jak v těsných plavkách tělových barev griluje. Když se šéfkuchař Dolejš ukázal oblečený, vzal na sebe triko Blesku.

Hezky česky a stejně jako loni tráví prázdniny místopředseda komunistů Jiří Dolejš. Na sociální síti se o víkendu pochlubil snímkem z grilování na chatě na Slapech. „Měl bych myslet na zdravou výživu, ale maso je maso,“ napsal Dolejš na Facebook a snad pro své fanynky uveřejnil foto, jak u grilu postává takřka obnažený.

Opravdu maso. Dolejš neváhal dát na Facebook snímek v těsných žluto-šedých plavkách a výrazem v tomto případě „masového“ vraha. Jaké štěstí, že od grilu neodlétl rozpálený uhlík.

Měl bych myslet na zdravou výživu, ale maso je maso,,,,

Posted by Jiri Dolejs on 1. srpen 2015

Ve své krasojízdě pak poslanec KSČM pokračoval i v pondělí. Tentokrát uveřejnil fotku, jak se vydal na nákupy – ovšem lodí přes jezero. Prý bez alkoholu a pro minerálky.

Vodák Dolejš tentokrát polonahý nezůstal. Oblékl si červené triko s logem, které na svých novinách vídá přes milion čtenářů. Snad proto, aby se velké čtenářské komunitě zalíbil? Anebo aby se i on objevil na stránkách Blesku? Jeho přání mu splníme. Ostatně zvláště snímek v plavkách od grilu je skutečně výživný a trumfl i loňský Dolejšův masakr motorovou pilou (viz naše galerie).

„Prý se valí tropy, dobré se zásobit i nápoji. A na nákup u jezera jak jinak než lodí,“ napsal „mačo“ Dolejš k sérii svých snímků na kánoi a v sepraném triku, které patrně již něco zažilo. Upozorňoval tak na to, že dle dlouhodobé předpovědi meteorologů nás do konce prázdnin opět čekají tropy. Vrátit by se měly již tento týden. Po Zdeňkovi Škromachovi, který odpočívá ve svém bazénku, tu však máme další letní politický „idol“ od vody.

karelhlavaty ( 3. srpna 2015 21:13 )

Pro popularitu? Dolejš by byl u mě nesmírně populární, kdyby už konečně chcípnul. Stejně jako všichni ostatní soudruzi..

tgbg ( 3. srpna 2015 21:05 )

Komouš měl být dávno za katrem.

japos22 ( 3. srpna 2015 20:14 )

Když přidá posilovnu a potravinový doplňky, tak Stalone bude zapomenutá minulost

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa