Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Okamura vyvenčí psa proti Arabům a pak ho sní, vtipkuje herec Jordan Haj

Okamura a Jordan Haj
Okamura a Jordan Haj  (Autor: Facebook)
Autor: dv - 
23. července 2015
16:57

Herec izraelského původu a přítel moderátorky Emmy Smetany Jordan Haj se navezl do předsedy Svobody a přímé demokracie Tomia Okamury. Ve videu, které zveřejnil na Facebooku, naznačuje, že Okamura jí psy.

Dovolal jsem se do kuchyně ohledně zítřejšího oběda? Nechám si ho zabalit s sebou, jedu ho vyvenčit do Teplic,“ říká Haj na svém videu. A reaguje tím na Okamurovu ranní tiskovou zprávu, ve které politik národu oznámil, že se zapojí do protestu proti Arabům v severočeských Teplicích.

Skupina asi 15 pejskařů tam už minulý týden šla hromadně venčit do Šanovského parku, který často využívají právě arabští lázeňští hosté a některým místním lidem vadí, že po sobě nechávají nepořádek.

Nechci se nečinně dívat, jak arabští hosté devastují park, zanechávají za sebou spoustu odpadků a znehodnocené zeleně,“ hřímá Okamura ve svém vyjádření.

Přestože komunální problém s neukázněnými hosty v lázních se vleče už roky, politik podle všeho vycítil prostor na zviditelnění a do Teplic se vydá i se svým pejskem, aby se společně zapojili do „protiarabského venčení“.

Video  Jordan Haj paroduje Okamuru  - Facebook, Jordan Haj
Video se připravuje ...

odlisny ( 15. března 2016 23:25 )

 ahoj, volím pana Okamuru, ale tahle hláška pana Jordana mně přišla vtipná, docela jsem se zasmál haj haj haj husičky haj

hejhej ( 26. července 2015 16:25 )

dokola: To je kultura arabů - špína

tleskapoud ( 26. července 2015 11:18 )

Jestli on tenhle čmouďa není takový izraelský Dean Reed... :-/

tleskapoud ( 26. července 2015 11:16 )

Exkluzívní kóča?? Vždyť je to Pajerovic čubka...

zauber ( 25. července 2015 04:47 )

Lépe býti blbem užitečným než ničemným. Tím ničemným blbem si ty sám. Ale neva zaštěkej si a vyraž do parku pokousat pár Arabáčů. Já raději zůstanu v obyváku. Pro mě blb jako blb, lhostejno zda je křesťan, anebo muslim.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa