Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Politici ve Varech: Sobotkovi v růžovém a mrzutá Kleslová

Autor: poe, dv - 
6. července 2015
05:00

Vínečko, dobré jídlo a kolonáda. Karlovarský festival není jen o filmech. To vědí i politici, kteří si do Varů přijeli užít volna. Kdo všechno se na kolonádě objevil a jak se tvářil?

Poslanec ČSSD Jeroným Tejc se ve Varech usmíval o něco více než ve Sněmovně. Možná za to mohlo i vínko, které si s přáteli v klidu vychutnával v jedné z restaurací na kolonádě. To by si totiž při jednání Sněmovny po zavedení zákazu nalévání nedal.

Poslanec Jeroným Tejc (ČSSD) Poslanec Jeroným Tejc (ČSSD) | Ladislav Křivan

 

To místopředsedkyni ANO Radmilu Kleslovou fotograf zachytil v nepříliš pohodovém rozpoložení. Proč ale měla svraštěné čelo, není jisté. Stejně jako ostatní hosté totiž bydlela v tom nejlepším hotelu a dostávalo se jí nejlepších služeb…

Radmila Kleslová z ANO se mračila. Radmila Kleslová z ANO se mračila. | Ladislav Křivan

 

První místopředseda ANO Jaroslav Faltýnek si naopak vrásky na čele nedělal. Festivalovou pohodu využil k tomu, že vzal svou partnerku na nákupy.

Šéf poslanců ANO Jaroslav Faltýnek na nákupech s partnerkou Šéf poslanců ANO Jaroslav Faltýnek na nákupech s partnerkou | Ladislav Křivan

 

Premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) odhodil kravatu a se svou manželkou se promenádoval po promenádě stylově - ladili spolu v růžových tónech.

Premiér Bohuslav Sobotka barevně ladil se svou manželkou Premiér Bohuslav Sobotka barevně ladil se svou manželkou | pap

 

Někdejší ministr financí Ivan Pilip nechal manželku doma. Na kolonádu vyrazil s dcerou. „Je to milenka? Není?“ spekulovalo se při pohledu na pár.

Ivan Pilip Ivan Pilip | Ladislav Křivan

 

Místopředsedkyně Sněmovny Jaroslava Jermanová ( ANO) pak byla na festivalu k nepoznání. Po aféře se zelenou mikinou ve Sněmovně šla do sebe a třeba pro zahajovací večer zvolila černobílé šaty.

Místopředsedkyně poslanecké sněmovny Jaroslava Jermanová (ANO) měla černobílé šaty. Místopředsedkyně poslanecké sněmovny Jaroslava Jermanová (ANO) měla černobílé šaty. | Ladislav Křivan

 

„Je to herečka, nebo není?“ dohadovali se zase lidé u Markéty Wernerové (ČSSD). Blesk.cz proto u pohledné blondýnky uvádí na pravou míru: Herečka to není, znát ji můžete z poslaneckých lavic.

Poslankyně Markéta Wernerová (vpravo) z ČSSD má Vary ráda. Působí jako jednatelka ve společnosti Karlovarské bahenní lázně. Poslankyně Markéta Wernerová (vpravo) z ČSSD má Vary ráda. Působí jako jednatelka ve společnosti Karlovarské bahenní lázně. | Ladislav Křivan

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

ivoadler ( 6. července 2015 20:40 )

Jednou to přijít muselo. Vývoj ukázal, že tolik oblíbené vyhrožování komunistům šibenicí je protizákonné. Pokud se toho nějaký obsedantní blbeček nedokáže vzdát, patří za katr.

funebrak ( 6. července 2015 13:19 )

A kdo sponzoruje sponzory?

jurajjanosik ( 6. července 2015 13:13 )

Ako pozerám biele ponožky sú v čechách stále IN

jity ( 6. července 2015 13:01 )

Toto nevím kdo platí, ale pokaždé tam čtou sponzory a ubytování? Že by si to platili zůčastnění?

ellenic ( 6. července 2015 12:57 )

Když si připočteme, že každý z nich má s sebou minimálně jednoho partnera a v lepším ještě celou rodinu, někteří i dobré kamarády, tak je jen otázka, kdo vlastně platí náklady na ubytování v hotelech, stravování, rauty na večírcích, kde je jídlo vybrané a spousta alkoholu . Tohle musí být přímo astronomické částky. Bylo by dobré, aby i veřejnost věděla financování této letní záležitosti. Silně pochybuji, že si to platí ze svého, možná tak kávičku na zahrádce hotelu. Ještě nepsali o Agátce, co ta zase vyvede .

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa