Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ta mlaskla! Kde byla Livia, když Klaus dostával hubičky?

Autor: bru - 
18. června 2015
05:00

Václav Klaus uspořádal velkou oslavu 74. narozenin. Přišli politici, přátelé i rodina. Na někoho se ale s pozvánkou asi zapomnělo. Bývalý prezident si totiž užíval oslavu, aniž by po jeho boku stála manželka Livia. Polibky tak rozdával jiným.

Livia Klausová stále pracuje na Slovensku jako česká velvyslankyně. Vzdálenost mezi Prahou a Bratislavou se však nezdá být nepřekonatelná, a to obzvlášť v době oslavy manželových narozenin. Možná ale měla bývalá první dáma neodkladný program, možná oslavu promeškala záměrně...

Nebylo to ostatně poprvé, kdy Klausová promeškala manželovu oslavu. Na zahradní narozeninové party chyběla i loni, a to i přesto, že ve svém zaplněném velvyslaneckém programu jistě nemá tolik volna, aby se mohla tak často stýkat se svými vnoučaty, která jak loni, tak i letos byla mezi pozvanými a dědovi popřát dorazila.

Nehledě na to, kde přesně Livia Klausová trávila středeční odpoledne, neměl její muž o zábavu a ani o polibky nouzi.

Narozenivou hubičku dostal Klaus od manželky šéfa štvanického tenisového klubu. Narozenivou hubičku dostal Klaus od manželky šéfa štvanického tenisového klubu. | Blesk/Ladislav Krivan

Manželé Klausovi se na veřejnosti spolu ukazují jen velmi zřídka. Skoro to vypadá, jako by se scházeli jen kvůli oficiálním akcím. To alespoň potvrzují jejich poslední společné fotografie, které jsou z předávání státních vyznamenání na Pražském hradě.

Tady naposledy zachytil fotoaparát manžele Klausovy pohromadě. Přišli na předávání státních vyznamenání. Tady naposledy zachytil fotoaparát manžele Klausovy pohromadě. Přišli na předávání státních vyznamenání. | ČTK

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

tosca28 ( 19. června 2015 04:16 )

No protoze ji oprasuje frndu jeji bodyguard Romanek, tak prece nebude stat o Kikinu. ktera stejne nema zajem o starou skatuli. 

drobenakulata ( 18. června 2015 22:27 )

no jo protoze ma nejradej penizky stejne jako kikina

milosuvadvokat ( 18. června 2015 13:20 )

Správně, jenom Miloška, ten ostuda není a není!!

havran2 ( 18. června 2015 12:57 )

KLAUSE UŽ NEUKAZUJTE,JE TO OSTUDA!!!

politikus ( 18. června 2015 12:37 )

Předevčírem v Mnichově, zítra kdy má skutečně narozeniny v Petroheradě a pak čtyři dny ve Washinghtonu! Hodně štěstí pane presidente a dejte na sebe pozor! Soudruzi ve Washinghtonu a Bruselu po vás jdou, jak slepice po flusu.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa