Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Zeman žádá norského krále: Vyřešte případ Michalákových

Zeman slíbil, že se v případě potřeby do celé kauzy osobně vloží.
Zeman slíbil, že se v případě potřeby do celé kauzy osobně vloží.  (Autor: ČTK/Facebook)
Autor: bru, ČTK - 
9. června 2015
11:49

Prezidentův mluvčí Jiří Ovčáček na tiskové konferenci prozradil, že prezident Miloš Zeman poslal na konci minulého týdne dopis norskému králi Haraldu V. Důvodem je nespokojenost s vývojem kauzy okolo bratrů Michalákových. Zeman norského krále požádal, aby se zasadil o vyřešení případu v zájmu dětí.

 

Podle prezidenta Zemana situace okolo bratrů Michalákových narušuje vztahy mezi Norskem a Českou republikou.

Prezidentův mluvčí dál uvedl, že norské úřady chtějí matku dětí, Evu Michalákovou, zbavit rodičovských práv, a to prý proto, že v Česku případ medializovala.

„Ani mně jako otci není tento případ lhostejný,“ píše Zeman v dopise

Prezident Zeman norského krále zároveň upozorňuje, že Eva Michaláková má mezi Čechy masovou podporu a ani jemu jako otci není tento případ lhostejný.

 

Video Zeman pro Blesk: České děti v Norsku jsou jako v nacistickém táboře! - Redakce Blesk TV
Video se připravuje ...

Bratry Michalákovy rodičům odebrala sociální služba v květnu 2011 po udání z mateřské školy. Učitelky v ní měly podezření na násilí v rodině a pohlavní zneužívání dětí.

stop.armenum ( 9. června 2015 20:48 )

Pro tzv. tupé policajty, zastrašené st. zástupkyně a soudce i v Praze 10 zřejmě prý stačí jako důkaz udání závistivé sousedky, nikoliv seriózní vyšetření věci. Jako naše známé manžele lživě udala Arménko-Azerbajdžánka, 53-letá slečna Armine Artouni. Její rodiče vyslali prý KGBáci ze SSSR do ČSSR v 60.letech. Sama je v evidenci StB. Údajně jí pomáhala p. Monika Lanzerdorferová, Azerbajdžánka, obě z Prahy 10 - Strašnic. Bezdětná slečna Artouni chtěla prý našim známým ukrást postupně oba syny. U tragické smrti jejich prvního syna (+13) shozením z mostu byla "náhodou" jiná Arménka, kterou prý znala (bydlící kousek od ní). Podezřelé, ne ? Pak se jim snažila ukrást i druhého syna. Nedovedete si představit její typicky asijskou zlobu, nenávist, intriky, manipulaci s lidmi, které vynaložila na zničení této vysokoškolské rodiny. Z nudy a závisti zmanipulovala celý jejich dům, okolí, školky, školy, obeslala lživými tvrzeními jejich zaměstnavatele, lékaře, přátele, učitele jejich synů atd. Sekundují jí naivní Češi. Kdyby však věděli, že o nich prohlásila, jak všechny Čechy nenávidí, jsme prý nafoukaní a smradlaví ubožáci ! A to jí ČSSR zdarma umožnila vystudovat (protekčně), mj. pracovala v MFD, odkud byla odejita snad pro svoji křivou povahu a křivárny. Nechceme přivandrovalce do ČR ! Nikdy nic nedělala, matka za ní vaří, pere, uklízí celý život, nemá manžela, děti, neměla žádné starosti, komunisti ji přepláceli. Po revoluci v r. 1989 rychle tzv. převrátila kabát a nacpala se do pravičáckých novin za velké peníze. Jsme zvědaví, kdy nás Blesk stopne, má tam kamarádky. Češky, s nimiž tak opovrhuje.

aaobcanka ( 9. června 2015 19:58 )

Josef Poslt, Praha, 9. června 2015, Zeman , na rozdíl od tunelářů - mafiánů, nemá plné gaťě před EU a USA , natož před Norskem.

ipsace ( 9. června 2015 19:47 )

Jiří Snášel, Bruntál, 9. června 2015, V Norsku se rozjel byznys s dětmi. Náhradní rodiče dostávají od státu vysokou odměnu, že se jim nevyplatí pracovat. Shánějí dítka, kde se dá, za tučné odměny, a nejsnáze od rodičů - cizinců, kteří se nemohou tak bránit. Však matka Michaláková zveřejnila, jak dostala vynadáno od vychovatelky ze školky, o kolik peněz ji svým činem připravila ! Neznám podrobnosti z kauzy Michaláková. Ani naše kompetentní úřady nemají šanci se dozvědět pravdu, ale pokud na to budu nahlížet očima jiné obdobně v Norsku o děti okradené matky od Brna, cítím tam něco zhnilého. Naše republika chrání své občany nedostatečně. USA není můj vzor, ale líbí se mi, co dokáže pro svého občana i na 2.konci světa udělat. Ozbrojené komando ve 2 helikoptérách v noci přistane na zahradě domu pěstounů, seberou děcka a během chvilky zmizí ve tmě. Na to my nemáme !

aaobcanka ( 9. června 2015 19:39 )

Hanka Nováková, Jirkov, 9. června 2015, Dobře jste to napsal, pane prezidente. Díky.

aaobcanka ( 9. června 2015 19:37 )

z IN : Molotovovy koktejly sice asi řešením nejsou, na druhou stranu... na hrubý pytel hrubá záplata... to je zákon logiky

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa