Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

»Bazénkový« senátor Škromach: Jak používá „lajk“ na Facebooku?

Autor: mim - 
1. června 2015
19:01

„Němčouři se neměli odsouvat, ale postřílet!“ Takovému komentáři dal před časem na Facebooku „lajk“ (to se mi líbí) senátor Zdeněk Škromach (58, ČSSD). Sklidil za to kritiku. Prý to ale nemyslel zle. Jak to vysvětlil?

V rozhovoru pro Týden »bazénkový« Škromach, známý také oblibou ve focení sama sebe (tzv. selfie), vysvětlil, jak to s tím „lajkem“ pro komentář „Němčouři se neměli odsouvat, ale postřílet“ vlastně bylo.

„Používám ‚like‘ spíše v té souvislosti, že jsem si něco přečetl, zapojil se do diskuse. Dlouhodobě jsem byl pro zavedení označení ‚přečteno‘,“ vysvětlil v rozhovoru sociálnědemokratický senátor, který má zároveň ambici ucházet se o post prezidenta republiky.

Poté, co byl Škromach upozorněn na to, že dal „lajk“ kontroverznímu komentáři, toto označení odstranil. „Jsem člověk, který si umí přiznat chybu,“ dodal na svou obhajobu.

rumovapalice ( 2. června 2015 07:16 )

byl to nejlepší ministr práce

tgbg ( 1. června 2015 20:30 )

Škromach není nic jiného, než bolševický líný hnůj.

sores ( 1. června 2015 19:27 )

 Ten by měl co nejrychleji z politiky vypadnout. Vypadá jak selský synek ze statku 30 ých let. Plácá jen samé blbosti.

zauber ( 1. června 2015 19:22 )

Ono i těch sociálních demokratů je nějak zbytečně a nedemokraticky moc a všichni jsou "demokraticky" zazobaní, neboli v balíku. Možná by se taky měli začít střílet. Protože je dokázané, že všeho moc škodí.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa