Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Škromachovo zrcadlení: Tohle je moje první selfie! Bazének ale chybí

Autor: simao - 
11. dubna 2015
05:38

Jestli se jednou skutečně dostane na Hrad, bude mít Česko rekord - prezidenta s nejvíce selfie! Zdeněk Škromach fotí často a rád. Tahle jeho vášeň však má kořeny daleko, v době, kdy Škromach ještě nosil plnovous a fotil s aparátem, se kterým by dnes byl spíše pro smích. A nebo proklatě retro.

"Moje možná první selfie. Doba dávno minulá," napsal Zdeněk Škromach na svůj Facebook a pochlubil se historickou fotkou, která prozrazuje hluboké kořeny jeho obsese.

Zdeněk Škromach se selfie rozhodně nešetří. Jenže tenkrát se fotilo se zcela jinými aparáty. Ten, který v rukou třímá současný senátor a pravděpodobně v budoucnu i prezidentský kandidát, je značky původně označované jako Exakta, později jen jako Exa.

Škromach svou černobílou fotkou potěšil i ty, kteří rádi zavzpomínali na focení v éře komunismu. "V předškolním věku jsem začínal na triviálním kolovrátku od Exakty z bakelitu na svitkáč a už na to asi nikdy nezapomenu," napsal pod Škromachovu fotku jeden z jeho přátel na Facebooku, který vzpomínal i na to, jak fotil s aparátem Pentacon, východoněmeckou kopií Pentaxu, vážící snad osm kilo a čas od času naplňující ono známé "kde asi udělali soudruzi z NDR chybu".

Škromach v diskuzi potvrdil, že šlo o Exu. A také přiblížil časové období, ve kterém první selfie pořídil. Jako "krátké období před vojnou". Dobám plnovousu a později i dlouhého hára je u politika z ČSSD dávno konce. Jeho selfie maraton však připomíná nekonečný seriál. S jakou selfie přijde Škromach příště?

tgbb. ( 12. dubna 2015 23:19 )

Už zveřejnil selfíčko z pohřbu.

zauber ( 11. dubna 2015 15:07 )

Škromach sice už není tak tlustý, ale zbytečný je pořád stejně.

hejhej ( 11. dubna 2015 10:42 )

zauber: Škromach s těma "selfíčkama" se prezentuje jako puberťák. Nemá, čím by zaujal a nechce, aby se něho zapomínalo. On přece chce být příštím prezidentem

nojasne ( 11. dubna 2015 10:38 )

Zdenda ale narozdíl od ostatních nic nerozkradl, on je totiž línej i na to.

nojasne ( 11. dubna 2015 10:37 )

Udělat si na výletě fotku na památku s hradem v pozadí je OK, ale fotit pořád sebe sama a pak to cpát ostatním pod nos, je to narcismus nebo exhibiconismus ? Už si taky udělal selfíčko při šous.tání ? Jestli tedy má ještě vůbec s čím, v tý hromadě sádla najít kousek masa, to je práce pro tři zkušené pracovnice a jednoho chirurga.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa