Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Komunista Filip vypnul Kalouskovi mikrofon: Hájil západní hodnoty

Šéf komunistů Filip vypnul Kalouskovi mikrofon
Šéf komunistů Filip vypnul Kalouskovi mikrofon  (Autor: ČTK, archiv Blesku)
Autor: ljš - 
12. února 2015
13:22

Cenzura ve Sněmovně?! Šéf KSČM Vojtěch Filip vypnul Miroslavu Kalouskovi během jeho řeči mikrofon. Místopředseda TOP 09 v té chvíli mluvil o tom, že jeho strana bude usilovat o to, aby naše země hájila západní křesťanské hodnoty.

"On mě vypnul!" volal podle serveru iDNES.cz Kalousek od mikrofonu na své kolegy, když byla jeho řeč přerušena. Snažil se sice pokračovat, slyšet ho už ale nebylo. V sále se následně ozývalo bouchání do lavic a výkřiky "fuj".

Mikrofon mu nevypnul nikdo jiný než šéf komunistů Vojtěch Filip, se kterým místopředseda topky vede dlouho spory. Naposledy mu znepříjemnil jeho potají schválenou cestu do Moskvy, když přesvědčil Sněmovnu, aby vydala prohlášení, že tam šéf KSČM nejedná jejím jménem.

Je otázkou, zda mu to chtěl Filip takto vrátit, nebo mu vadilo Kalouskovo velebení západních hodnot. Hájil se však tím, že prostě bývalému ministrovi financí vypršel čas. Kalousek se totiž přihlásil pouze k poznámce, na niž jsou vymezeny dvě minuty. Jejich překročení se však ve Sněmovně "trestá" málokdy.

salto ( 13. února 2015 09:05 )

Je to tak

tgbg ( 13. února 2015 07:15 )

Mám pocit, že urážíš hajzl.

tgbg ( 13. února 2015 07:14 )

Měl mu rozbít hubu. Komunistické bestii!!!

tgbb. ( 12. února 2015 23:35 )

Komouši hajzlové vždy byli, jsou a budou!

st.rec ( 12. února 2015 21:32 )

Měl mu jít rozbít hubu a ne vypínat mikrofon.Preference by jim stouply a šance na vyřazení schlaf-kalous 09 v příštíc volbách taky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa