Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

"Romio" Okamura! Romsko-japonsko-americké Vánoce v rodině českého poslance

29. prosince 2014
11:15

Vypadá to, že se předsedovi hnutí Úsvit o svátcích ze samého veselení všechno nějak popletlo. Zatímco během roku Tomio Okamura vytrvale pobuřuje svými protiromskými výroky, na Vánoce celou rodinu vybavil parukami a kníry, v nichž vypadají, jako by k nim zavítali příbuzní z východního Slovenska.

„Vánoce jsem si užil mimo jiné mezi přáteli a blízkými v retro stylu. Na fotkách v paruce s knírem já spolu s mým synem Ruyem, jeho maminkou Mie a jejími dalšími dětmi Noelem a Leonem,“ napsal Okamura na Facebook pod dvě fotografie s rodinkou, na které mají všichni mužští příslušníci obrovské kníry, Okamura se synem Ruyem ještě obří afro paruky a Ruyova matka má mini obleček sněhuláka s americkou santovskou čepicí.

Opravdu pestré Vánoce, chtělo by se říct. Jen není jisté, jaké retro a ze které země měl Okamura na mysli. Takový multikulturní mišmaš, jaký soustavný kritik Romů předvedl, se jen tak nevidí.

Musí se mu ovšem nechat to, že ač randí s mladou moravskou milenkou Monikou Talašovou, Vánoce trávil s dětmi a svou bývalou ženou Miou.

e.44 ( 30. prosince 2014 11:30 )

jo, jo, pak to tu nemá bejt k hovnu když si tu debilové zvolili za ministra financí gaunera, kterýmu bratři Slováci dali na výběr že buď od nich vypadne nebo ho pověsej. Už přišel s další sviňárnou. Šlape příšerně na krk malejm podnikatelům. Vypadá to, že hodlá zlikvidovat malé české prodejce. Ať u nás vlezu do kteréhokoliv krámu, všude na Babiše nadávaj a i ti co jeli celou dobu poctivě začínaj vymešlet kličky po vzoru rákosníků aby se vůbec udrželi nad vodou. Zřejmě Babiš mimo jiné plánuje zlikvidovat všude malé české krámy a místo nich v každé vesnici a malém městě postavit vlastní obchoďák Co se Okamury týká, to je nula co se odrovnala sama.

e.44 ( 30. prosince 2014 11:20 )

dzery ( 30. prosince 2014 10:34 )

No a co když to ovčanům nevadí...

dzery ( 30. prosince 2014 10:32 )

katkom ( 30. prosince 2014 08:25 )

Pitomio ukázal jak mu záleží na svých voličích!! Šlo mu jenom a jenom o peníze, stejně jako komunistickým lumpům!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa