Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zeman se pustil do demonstrantů: Pískot je projev ptáka!

Autor: jn, lmk - 
3. prosince 2014
19:30

Šest stovek lidí a šest desítek pískajících odpůrců s červenými kartami v rukou přivítalo prezidenta Miloše Zemana (70). V Boskovicích na Blanensku přišel ke slovu ale i slon...

„Pískot je projev ptáka,“ prohodil na adresu protestujících Zeman. Kvůli počasí přesunuli pořadatelé setkání s hlavou státu z náměstí do skleníku. A nejen kvůli vydýchanému vzduchu bylo dusno…

„Odvádíte špatnou práci. Nesouhlasíme s tím, že chodíte do úřadu opilý, urážíte normální lidi i ruské politické vězně. Nesouhlasíme ani s vaší čínskou cestou stabilizace české společnosti,“ vmetl do tváře prezidenta protestující Tomáš Znamenáček.

„Nezbývá vám tedy než jít v roce 2018 a podporovat jiného kandidáta, případně kandidujte na nějakou ústavní funkci sám,“ opáčil Zeman.

„S Milošem je aspoň sranda. Je to správný Čech jak poleno,“ hájil prezidenta Lukáš Müller, který si přijel – a úspěšně, udělat selfíčko s hlavou státu až z Brna.

Zemana beztak ale včera nejvíce potěšila návštěva Dětských domovů Boskovice. Daroval tu sám sebe – velkého plyšového slona jménem Bimbo, což je prezidentova přezdívka.

123automobil ( 6. prosince 2014 08:44 )

123automobil ( 6. prosince 2014 08:43 )

recordeddelivery ( 4. prosince 2014 19:03 )

Ty s tou tvoji lopatou jdes do uboha.

recordeddelivery ( 4. prosince 2014 19:02 )

Vetsina to vidi jako vy, i jeho volici lituji a jsou zklamani. Vyslovili se na zivo. Tim, nemluvim o zdejsich co neumeji uznat jak to jest.

recordeddelivery ( 4. prosince 2014 19:00 )

Clanek je o Zemanovi, diskutujici muluvi tedy o nem. Az vyjde clanek o zminenych, dostane se na ne. Nechte lidem volnost.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa