Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Zemanova „ku*da“ otevřela klíčové téma, hájil prezidentovy vulgarismy jeho mluvčí

4. listopadu 2014
13:02

V živém vysílání v neděli odpoledne chrlil v Hovorech z Lán ta nejsprostší česká slova, přesto se ale hlava státu nemá podle svého mluvčího za co omlouvat a dělat to ani nehodlá. Naopak! Prezident Zeman tím prý otevřel klíčové téma.

Podle Ovčáčka měla vulgární vyjádření hlavy státu svůj kontext a svou příčinu, za kterou označil údajné citace z textů ruské kapely Pussy Riot a také citaci protikandidáta z prezidentské volby Karla Schwarzenberga (TOP 09). Použití dalších sprostých slov dnes ale Ovčáček nevysvětlil.

„Důležité je, že pan prezident tím otevřel klíčové téma, zdali je vůbec přípustné takové výrazivo v politice využívat. V minulosti to bylo blahosklonně přehlíženo, dokonce kvitováno, bylo to označováno za noblesní. To si myslím, že není správné,“ uvedl také hradní mluvčí.

Video Sprosťárny prezidenta Miloše Zemana bez cenzury - Čtenář Blesk.cz
Video se připravuje ...

Do Rady pro rozhlasové a televizní vysílání už dorazilo velké množství stížností na prezidentovo vystoupení. Ovčáček dnes však tvrdil, že Hrad naopak dostává i kladné ohlasy na mluvu prezidenta, který se podle něj také těší, že příští týden při návštěvě Moravskoslezského kraje bude moci s občany diskutovat přímo, a nikoliv prostřednictvím médií.

bum-bac-bum..... ( 4. listopadu 2014 18:18 )

Hudební skladatel Ondřej Soukup poprvé ukázal svého nejmladšího syna Ondřeje (2 měsíce). S partnerkou Lucií Šoralovou (37) a dcerou Rebekou (2) vyrazil na narozeninový mejdan do Divadla Kalich. Rodinka si role na mejdanu pěkně rozdělila. Zatímco Ondřej, coby autor několika muzikálů (Johanka z Arku, Robin Hood nebo Mauglí), jež se v divadle hrají, postával s kolegy z branže u baru a popíjel víno, Lucia od dcery Rebeky a syna Ondřeje, které měla „schované“ v šatně, odbíhala na jeviště zpívat. „Jedu na dvě stě procent. Děti mě opravdu nenechají chvilku na pokoji a do toho se vracím do muzikálů, kde hraji. Je to mazec, ale Ondřej mi hodně pomáhá," říká zpěvačka, která dva měsíce po porod Lucia s dcerou Rebekou Lucia s dcerou Rebekou Autor: Foto Blesk - Roman Souček u váží třicet kilo i s postelí. Na oslavě se objevila i Ondřejova oficiální manželka Gábina Osvaldová s přítelem Mirkem. FOTOGALERIE 8 fotografií Rodinka Ondřeje Soukupa. Syn Ondřej, dcera Rebeka a partnerka Lucia Šoralová Rodinka Ondřeje Soukupa. Syn Ondřej, dcera Rebeka a partnerka Lucia Šoralová Autor: Pavel Machan, hermina.czHudební skladatel Ondřej Soukup poprvé ukázal svého nejmladšího syna Ondřeje (2 měsíce). S partnerkou Lucií Šoralovou (37) a dcerou Rebekou (2) vyrazil na narozeninový mejdan do Divadla Kalich. Rodinka si role na mejdanu pěkně rozdělila. Zatímco Ondřej, coby autor několika muzikálů (Johanka z Arku, Robin Hood nebo Mauglí), jež se v divadle hrají, postával s kolegy z branže u baru a popíjel víno, Lucia od dcery Rebeky a syna Ondřeje, které měla „schované“ v šatně, odbíhala na jeviště zpívat. „Jedu na dvě stě procent. Děti mě opravdu nenechají chvilku na pokoji a do toho se vracím do muzikálů, kde hraji. Je to mazec, ale Ondřej mi hodně pomáhá," říká zpěvačka, která dva měsíce po porod Lucia s dcerou Rebekou Lucia s dcerou Rebekou Autor: Foto Blesk - Roman Souček u váží třicet kilo i s postelí. Na oslavě se objevila i Ondřejova oficiální manželka Gábina Osvaldová s přít

jade ( 4. listopadu 2014 16:37 )

Zeman chytil správný vítr. I Brně jsou zase kudrnaté p..e a jak je mají studenti a umělci rádi.

daisies ( 4. listopadu 2014 16:04 )

Jo tak, tak jedné jsem odpověděla

daisies ( 4. listopadu 2014 16:03 )

A když si lžou i sobě, tak jsou slaboši a většinou na dně a hlavně zlí..jedno jak uškodí. Budou milovat i kdejaký prase, jen aby neustoupili. Takovým většinou zdrhly děti a v práci jsou taky na kordy. Má studie se potvrzuje, ale sem se to nehodí.

daisies ( 4. listopadu 2014 16:01 )

Ono to člověka vyřadí, né urážky, ale ta blbost co na obranu píšou a vědí že lžou i sobě. Až jsem šla pryč.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa