Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Politik ANO, který opilý utekl od tragické nehody: Kšefty s odhalenými hosteskami

Autor: simao, ČTK - 
12. září 2014
21:49

Řídil opilý a způsobil dopravní nehodu, při které zemřela řidička (†78). Navíc od ní utekl. Pořádný malér má na triku místopředseda táborské ANO Aleš Lachout. Objevily se přitom nové informace k případu, ale i k osobě samotného Lachouta. Třeba to, jak je to s jeho prací mimo politiku. Tedy s firmou, nabízející poněkud odvážné hostesky.

"Ten šofér seděl v autě. Křičel jsem na něj, jestli se mu něco stalo, jestli potřebuje pomoc. Ale on vůbec nereagoval, jenom kroutil hlavou. Tak jsem běžel k druhému autu," popsal TV Barrandov svědek Lachoutovu nehodu, při které se čelně střetlo Lachoutovo auto s vozem seniorky.

Politik ANO prý ze svého auta vystoupil, došel se podívat, jak na tom řidička (†78) je a když zjistil, že je mrtvá, utekl. Policie si pro něj však došla přímo k němu domů. Skončil v cele, v krvi prý měl přes dvě promile. Nyní je vyšetřovaný na svobodě. ANO se od Lachouta distancovalo, vyloučí jej a slíbilo pomoc pozůstalým.

Místopředseda jihočeské organizace ANO v Táboře má na krku velký problém - stíhání kvůli usmrcení z nedbalosti a ohrožení pod vlivem návykové látky a neposkytnutí pomoci. Podle severu tyden.cz skončil na psychiatrii, kde je hospitalizován. Opilý za volant prý usedl zcela nečekaně. "Nikdy to neudělal, bohužel se to stalo. Pro mě jako pro mámu je to zdrcující. Následky ponesu celý život, tak jako on," řekla TV Barrandov Lachoutova matka.

Obživa: Hostesky?

Podle poslankyně ANO Maxové byl Lachout loajální a pracovitý člověk. V čem ale vlastně pracoval? Server echo24.cz upozornil na jednu zajímavou okolnost - že byl spolumajitelem a jednatelem jedné "hostesingové a modelingové agentury", která však na svých stránkách nabízí slečny-modelky na první pohled někdy poněkud odvážnější a spoře oděné... Některé jen v podprsence, jiné bez. Jaké služby přesně poskytují? Vedle toho však byl Lachout zaměstnaný především údajně jako stavbyvedoucí ve firmě svého otce, dodal idnes.cz.

osinek ( 18. září 2014 13:25 )

Copak si ti "dářečci" z Babišova hnutí (nebo spíše sekty?) myslí, že vše lze řešit penězi?

osinek ( 18. září 2014 13:23 )

V Babišově Hnutí (nebo spíše SEKTĚ?) ANO je spousta podivných vejlupků, kteří se chovají krajně neodpovědně!Myslí,že jsou nedotknutelní... Hnutí (SEKTA?) ANO není politickou stranou! Co řekne Babiš, to v Hnutí ANO platí neboť Babiš vše platí.....

salto ( 15. září 2014 11:47 )

Hostesky? Nejsou to náhodou ku.vy?,

9rot6 ( 14. září 2014 07:25 )

Já si myslím,že jsi nečetl mojí reakci na tvůj příspěvek, tento pán způsobil dopravní nehodu se smrtelnými následky,tak tam měl zůstat až do konce vyšetření této nehody a to i přes to, že postižené již údajně nebylo pomoci, on není lékař pokud vím a měl být k dispozici policii, která nehodu vyšetřovala a ne utéci jak bylo prezentováno tiskem, teď už může "čarovat" s fakty, že se napil až po nehodě atd.,atd. podle toho to také vypadá u vyšetřování takových nehod,prostě viníci většinou utečou a potom se velmi problematicky dokazuje, že byli či nebyli pod vlivem a to bylo jádro pudla!

zabibol ( 13. září 2014 15:52 )

Nemáte na něho kontakt. Taky bych rád tu odhalenou hostesku.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa