Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Babákovy zuby u soudu: Vyrazil si je sám?

Autor: dce - 
19. srpna 2014
12:30

Michal Babák dnes od soudu odešel zklamaný. Jaroslav Háša, se kterým se Babák popral v roce 2011 v baru, byl zproštěn obžaloby. Nedá se prý prokázat, jestli mu zuby opravdu vyrazil on.

Podle vlastních slov Michala Babáka šlo o „…banální osobní spor, který vyvrcholil zbytečnou fyzickou potyčkou.“ Toto stálo ve společném prohlášení bývalého poslance a muže, se kterým se Babák popral, píše server ihned.cz. Dále zde také stojí, že věc považují za uzavřenou. Babák si ale vše rozmyslel a muže hnal k soudu. Obvinění? Ublížení na zdraví.

Celá kauza ale působí prapodivně z dalších důvodů. Podle svědků v jednom z barů v Praze se Babák choval hrubě, slovně napadal ostatní návštěvníky podniku a jeden si to prostě nenechal líbit. „Žasl jsem nad tím, že tento člověk se svým arogantním, hulvátským chováním může reprezentovat Českou republiku. Chodil po baru jako mistr světa, na všechny byl vulgární. Nikdo se s ním nechtěl kamarádit, řada lidí mu řekla, ať odejde," popsal David Gröger situaci v podniku pro server eurozpravy.cz.

Podle svědka, který v lednu vypovídal u soudu, ale první ránu vedl právě Babák – Hášu udeřil zezadu do hlavy. Jak si ale Babák vyrazil zuby, to svědci neví – muži při potyčce spadli a zmizeli pod barem. A z toho odvodil dnešní rozsudek i soud – Babák si mohl zuby vyrazit o stůl nebo o zem vlastní vinou. Pravdu už dnes nelze najít, Háša je tedy volný.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

dzery ( 20. srpna 2014 16:58 )

salto ( 20. srpna 2014 08:01 )

Jak už kdysi někdo napsal: "vypadá jako upír co narazil do kandelábru"

andrea666. ( 19. srpna 2014 13:39 )

to je debil

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa