Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Zeman s Ivanou vyrazil do Liberce: Prozradil, kdy budou další volby!

Prezidentský pár Miloš a Ivana Zemanovi vyrazili do Liberce, kde je přivítal hejtman Martin Půta s manželkou Sylwií
Prezidentský pár Miloš a Ivana Zemanovi vyrazili do Liberce, kde je přivítal hejtman Martin Půta s manželkou Sylwií  (Autor: ČTK)
Autor: simao, ČTK - 
9. června 2014
13:35

Prezident Miloš Zeman vyvezl manželku Ivanu - tentokrát do Libereckého kraje, kam zavítal na třídenní návštěvu. Přivítal se s hejtmanem Půtou a jeho chotí, odtajnil pak termín podzimních komunálních voleb, které se navíc spojí se senátními.

"Předpokládám, že je vyhlásím na 10. a 11. října," uvedl na téma komunálních voleb Zeman při setkání se zastupiteli Libereckého kraje, kam vyrazil na další ze svých třídenních inspekčních cest.

Komunální volby by se tak tradičně konaly v pátek a sobotu, spojené by navíc měly být se senátními, ve kterých se bude volit v 27 obvodech. Kandidátní listiny pak bude třeba sestavit a odevzdat nejpozději do 5. srpna. Prezident přitom volby musí vyhlásit tak, aby se uskutečnily v třiceti dnech před skončením nynějšího volebního období, což bude 16. října.

Zemanův program

Liberecký kraj je předposledním regionem, který Zeman ještě v rámci své "prezidentské tour" nenavštívil. Průběh však bude také obvyklý - besedy se zastupiteli, občany, studenty, ale i návštěvy různých fabrik. Zeman však v Liberci také zavítá do nedávno zrekonstruovaných městských lázní, kde dnes sídlí galerie. A také do židovské modlitebny, která je součástí Krajské vědecké knihovny.

V dalších dnech čeká prezidenta návštěva armádní veterinární základny na Grabštejně, či největších sklářských firem v kraji. Svou cestu zakončí Zeman ve středu na zámku Sychrov. První dáma Ivana Zemanová má pak na dnešek separátní program - návštěvu firmy Preciosa.

alenam ( 10. června 2014 11:23 )

Když už, tak ten důchod měl 14000,- a to mu nestačilo ani na chlast a cigarety a přes to si žil jak prase v žitě a Kačeně platil tohleto a támhleto v řádech statisíců. Když si projdeš v jakých všech kšeftech byl Zeman za celou svojí politickou dráhu namočenej, namátkou H-systém, Unipetrol, Chemapol, IPB, Lesy ČR,....a spousta dalších, tak je jasný z čeho žije a že má pořádnou hromadu miliónků Když už tak zarputile trváš na tý Ivany inteligenci, máš pro ní nějaký důkaz? Máš to tvoje tvrzení čím podložit? On totiž jak její život minulý, tak současný skutečně vypovídá spíš o inteligenci mdlé, o potřebě být na někom závislá, a to nejen finančně, a o neschopnosti vlastního samostatného života vůbec.

oltec ( 10. června 2014 08:47 )

tebe ty prase by neměli pouštět na žádnou diskusi jsi uchyl

oltec ( 10. června 2014 08:45 )

kdyby byla na prachy tak se Zemanem už není pokud vím bral duchod asi 12000 a pres to s ním zustala tak je vidět ,že jsi mimo a myslím si že paní Ivana je inteligentní na rozdíl od tebe alenam

ninka64 ( 10. června 2014 00:47 )

Půtová jak z roku raz dva, ten drdůlek.....kdo jí tak vymódil.

alenam ( 9. června 2014 20:49 )

Kdyby nebyla tak na prachy, už se ze Zemanem dávno rozvedla, stejně žili odděleně a nemusela by teď "chudinka" tak "trpět" v roli první dámy, v roli kterou hraje sotva na dostatečnou Pár kilo navíc vypadá jinak, ona je vyžraná jak prase Kdyby byla inteligentní, dávno by si dokázala zařídit vlastní život který by jí těšil a nemusela by ze sebe dělat mučednici která se všude tváří jak mumie a stojí jak špatně vyřezaná svatá kašlající na základy slušnosti náležející k jejímu reprezentativnímu postavení.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa