Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Měřili jsme auru politikům: Nemají v sobě lásku. Naopak sklon k lhaní a stres

Autor: Eva Pospíšilová, Vera Renovica - 
17. března 2014
06:00

Ukaž mi svou auru a já ti řeknu, jaký jsi politik! S tím se Blesk vypravil do Sněmovny s psychoanalytikem Tomášem Kupčíkem (41). Měli jsme sebou přístroj z americké NASA na měření energetického obalu člověka….

Se svou aurou »na trh« se rozhodlo jít hned několik politiků. Šéf Úsvitu Tomio Okamura (označovaný jako populista), hlava Hlavy vzhůru Jana Bobošíková (věčná kandidátka), poslankyně Jana Černochová (ODS, drzá blondýna), Miloslava Vostrá a Kateřina Konečná (obě KSČM a obě spíš do růžova). A souhlasil i hejtman Michal Hašek (ČSSD), který se po volbách neblaze proslavil svou lží o lánské schůzce s prezidentem.

Rozkrývání aur trvalo u každého politika zhruba deset minut, během kterých měl dotyčný levou ruku položenou na přístroji, jenž mu snímal energetický obal, tedy auru. Ta se záhy vybarvila na monitoru počítače, ke kterému byla modrá krabička se snímacími čidly připojena.

A závěr Tomáše Kupčíka? „Politici v sobě nemají tolik lásky, jak bych očekával, ale dynamika, síla, tah na branku je skoro všechny spojovala.“

Kateřina Konečná a její aura Kateřina Konečná a její aura | Blesk - Ladislav Křivan

Kateřina Konečná (33, KSČM): Chybí jí oheň

Aura zeleno-žlutá s nádechem do oranžova, což svědčí o, láskyplné a citlivé bytosti, pro kterou je důležitá mysl, ale dokáže se také rozhodovat srdcem. Komunikačně velmi zdatná, schopná dosáhnout dohody, se kterou jsou všichni spokojeni.

Zemské čakry se léčí, v auře chybí oheň, což blokuje prožívání reality jaká je a způsobuje únavu.

Jana Černochová a její aura Jana Černochová a její aura | Blesk - Ladislav Křivan

Jana Černochová (40, ODS): Má tam trochu lásky

Aura ohnivě červená – oranžovo žlutá s nádechem do zelena, což svědčí o ohnivé bytosti, pevně spojené se zemí, která přesně ví, co chce a je schopna toho dosáhnout. Zelený nádech svědčí o rozvíjející se srdeční čakře, tedy její motivace není jen čistě racionální, ale obsahuje i aspekt lásky.

Všechny čakry jsou stejně velké, což svědčí o celkové harmonii bytosti. Velká míra stresu blokuje srdce a fyzicky ovlivňuje plíce.

Michal Hašek a jeho aura Michal Hašek a jeho aura | Blesk - Ladislav Křivan

Michal Hašek (37, ČSSD): Buď pravdivý!

Aura červeno-oranžovo-fialová - bytost pevně stojící na zemi, plná energie, vitality, síly a vnitřní jistoty. Schopnost dotáhnout věci do zdárného konce, motivovat ostatní a dodat jim energii nejen v krizových situacích. Fialová barva prozrazuje duchovní potenciál, který zatím není rozvinut.

Tělo, mysl a duch jsou v neobvyklé rovnováze. Krční čakra je rozvibrovaná v důsledku zranění v souvislosti se sebevyjádřením. Bylo by pro něj prospěšné, kdyby si dovolil být pravdivý za všech okolností.

Miloslava Vostrá a její aura Miloslava Vostrá a její aura | Blesk - Ladislav Křivan

Miloslava Vostrá (48, KSČM): Má stres v kolenou

Aura červeno-fialovo-žluto-bílá prozrazuje bytost pevně stojící na zemi s dobrými mentálními schopnostmi a s duchovním potenciálem. Nádech bílé svědčí o rychlosti zhmotňování myšlenek a přání jak v pozitivním, tak i negativním slova smyslu. Poměrně silná intuice umožňuje prohlédnout podstatu věcí a povahu lidí.

V krční čakře je zablokovaná energie nevyjádřených negativních pocitů, což ovlivňuje i orgány břicha. Stres se ukládá podél páteřního kanálu a v kolenou.

Tomio Okamura a jeho aura Tomio Okamura a jeho aura | Blesk - Ladislav Křivan

Tomio Okamura (41, Úsvit): Je to léčitel?

Aura modro-zeleno-růžovo-bílá svědčí o láskyplné bytosti s otevřeným srdcem plným soucitu, která vnímá potřeby ostatních. Modrá barva prozrazuje léčitelské schopnosti. Intuice je otevřená a velmi silná krční čakra ukazuje na schopnost komunikovat a přesvědčit. Bílá barva urychluje zhmotňování přání i strachů. V auře zcela chybí oheň, tedy malé uzemnění a sklon k idealizmu.

Jana Bobošíková a její aura Jana Bobošíková a její aura | Blesk - Ladislav Křivan

Jana Bobošíková (49, Hlavu vzhůru): Srdce ve stresu

Aura oranžovo-žlutá s nádechem zelené prozrazuje tvořivost, výrazné mentální schopnosti a rozvíjející se aspekty lásky, které se projevují skrze komunikaci. Extrémní intuice může být někdy blokovaná mentální silou. Čakry jsou zharmonizované a plné energie. V těle je málo mentálních bloků, což je způsobeno pilnou a účinnou vnitřní prací na sobě. Silné ukotvení v realitě umožňuje její prožívání takové, jaká je, bez zbytečného úbytku energie.Stres se ukládá v oblasti zubů, krku a srdce.

Foto: 

Aura redaktorky Blesku: Pozor na vztek

Měření podstoupila také redaktorka Blesku. Výsledek? Sytě červená aura, s trochou žluté a fialové. „Ta barva říká, že v sobě máte vitalitu, dynamiku, stojíte pevně na zemi a snoubí se ve vás tvořivost a rychlost,“ míní Kupčík. Žlutá údajně znamená práci s myslí, fialová pak duchovní prožitek. Červená barva prý nese problémy. „Je to oheň. Na co se zaměříte, to se děje. V tom je ten průšvih, protože když se zaměříte na něco negativního, třeba vztek, tak vám to může rozstřelit celý život,“ varuje. Moje okolí i já mohu potvrdit, že u mě se mašinka nemýlila…

Co mašinka umí

Z malé krabičky s kovovými plíšky, na něž přiložíte levou ruku, počítač vyčte, jakou máte auru. Mimo jiné také to, kde máte v těle problémy. To naznačují takzvané čakry – sedm energetických vírů rozmístěných podél páteře. „Tento přístroj patří americké NASA. Vyvíjeli jej třicet, čtyřicet let,“ řekl Blesku psychoanalytik Tomáš Kupčík. „Dodnes to NASA používá, když testují lidi ve vrcholných pozicích. Přístroj přesně zjistí, jestli je ten člověk agresivní, láskyplný, tvořivý,“ tvrdí. Přesně to by měla umět ukázat aura – energetický obal obklopující člověka, který někteří lidé a konkrétně tento přístroj vnímají jako soubor barev, z nichž jedna je dominantní.

Tomáš Kupčík (41)

● narodil se ve Frýdku-Místku, žije v Rožnově pod Radhoštěm

● vystudoval bohemistiku a psychologii

● před 11 lety vrátil jeho rodině stát Rožnovský pivovar, kde se teď po letech vaří pivo a poskytuje také lázeňská péče

● zajímá se o východní filozofie a jezdí meditovat do Indie

Video  Bobošíková, Okamura a další: Zmeřili jsme jim auru!  - Eva Pospíšilová, David Vaníček
Video se připravuje ...

fotrpjotr ( 18. března 2014 03:02 )

Aura Černochové je hlavně znamení korupce.

moiaza ( 17. března 2014 23:36 )

A jakým přístrojem se měří vyčůranost a chamtivost? To by byly výsledky naších mocných.

tina.vitaskova ( 17. března 2014 23:20 )

Takže- reklama Plesku!

liborzila ( 17. března 2014 23:17 )

myslím , že Bobošíková je podle aury pěkná ...... myslete si co chcete.A ona ví proč to tak je -- lže a to je ten její problém a toho se těžko bude zbavovat , jen bych jí chtěl poradit , že --lidé obětují vše aby měly peníze a pak dají všechny peníze aby se měly normálně - bohužel je pozdě , jinak přeji vše nejlepší v životě jejím i ................... věřte nevěřte

jima ( 17. března 2014 21:59 )

to straslivapravda: cely den jsem mela blbou naladu, ale Vy jste me rozesmal/a, diky!!!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa