Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Kníže poslal ramlici do školy? Jana studuje na drahé jazykovce!

Autor: simao, map - 
10. března 2014
11:04

Mladá milenka Karla Schwarzenberga (76) Jana Vopěnková (25) řádí na večírcích a při nákupech v Pařížské, jenže vedle toho se začala také vzdělávat. Pochlubila se totiž, že studuje angličtinu na jazykové škole. Nikoli však na nějaké běžné. Kdo však platí nadstandardní školné, které si jazykovka účtuje? Že by kníže?   

Když se po boku Karla Schwarzenberga objevila ve Státní opeře na Českém slavíkovi mladá, výrazná a na první pohled energická milenka Jana Vopěnková, vyvolalo to pořádný rozruch. Dostala přezdívku ramlice, která se knížeti pranic nelíbí. Zároveň se však prý svou Janu, známou třeba i lesbickými fotografiemi, snaží "kultivovat".

Karlova ramlice: Po nákupech do školy

Svou Janičku si kníže řádně opečovává - hezké šaty, nákupy na Pařížské... Na tohle si mladá dívka jistě rychle zvykne. Ostatně i róba ze Slavíků byla od návrhářky Beáty Rajské! "Konkrétní částku neprozradím, ale šaty se pohybovaly v řádech několika desítek tisíc," uvedla tehdy manažerka butiku Michaela Voňková.

Nejen na vizáži však patrně knížeti záleží. Mladá Jana se také vzdělává. Podle Aha! se totiž na sociální síti pochlubila nástupem na soukromou jazykovou školu, kde však ceny kurzů také stoupají do výšin, nad kterými se běžným smrtelníkům protáčí panenky. 

Kalousek: Panu předsedovi jsme mladá děvčata záviděli

Z Jany Vopěnkové však jen tak nějaká "panenka na hraní" patrně být nemá. Její milenec je známým gentlemanem a také exministrem zahraničí, ovládajícím řadu světových jazyků - nejen angličtinu a vzhledem k předchozímu životu v Rakousku i pochopitelnou němčinu, ale třeba i italštinu a francouzštinu.

A tak se i Vopěnková patrně snaží, aby knížeti stačila. Není však na Schwarzenberga přece jen poněkud mladá?

"Pan předseda je v dokonalé formě. Chtěl bych mít jeho vitalitu," zaháněl obavy nedávno ve velkém rozhovoru pro Blesk místopředseda TOP 09 Miroslav Kalousek. A dodal: "Já o tomto vztahu nic nevím, proto ho nemohu komentovat, ale musím říci, že my všichni, mnohem mladší, jsme vždycky Karlovi záviděli tu spoustu mladých děvčat, které byly v jeho blízkosti, a ten sex-appeal, co z něho šel."

Podívejte se, jak pořed námi Ramlice utíkala:

Video Knížecí ramlice utekla ze křtu pornokalendáře! - Jan Jedlička, Tereza Kühnelová
Video se připravuje ...

mirkazam ( 13. dubna 2017 10:21 )

No za ty prachy,které dostává za to spaní ve sněmovně si může vydržovat klidně dvě takové ,,ramlice "....

prochaskanamoste ( 12. dubna 2017 11:09 )

Neustále dvojí metr. Spustit se s takovou člověk z venkova, nebo běžný typ, tak se musí snad odstěhovat. Šlechtici, navíc ve státních službách, to projde "bez ztráty kytičky". Jen, že není starému knížeti aspoň trošku hanba, ženatý, politicky angažovaný a moralista, pak se pohybuje v takové špíně.

irmma ( 20. března 2014 22:32 )

Pane Bože, tohle chtěli za prezidenta. Za mého mládí se těmhle holkám říkalo ku rwy. To by byla reprezentace. Dáša, když pískala, tak jí málem roznesli na kopytech a pár roků uteče a už by nevadilo, kdyby 1. dáma se válela po stole ve 4.cenové skupině na stole s jinou holkou. Senilní Schwarzenberg by měl zvážit odchod z veřejné sféry a nedělat Česku ostudu. Tu ať si chvíli dělá třeba v Rakousku.

fugu ( 11. března 2014 14:40 )

 Tam je hlavní jazyková bariéra ve dvou slovech,které lze v tomto případě snadno zaměnit:ŠÍ kal (jeho výslovností,rozuměj říkal) a ŠU .... Takže. On :já šíkal a ona :hned akce No.Nyní bude z Jany studovaná tlumočnice,něco jako Petra od Jyrky.

lev1 ( 10. března 2014 19:39 )

Schwarzenberg by si měl především dodělat 9.třídu. Jeho mentální stav mu to ale asi neumožní.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa