Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Václav Moravec pro Babiše pracovat nebude! Moderátor z rádia odchází

Spolupráce Moravec - Babiš? Kdepak! Moderátor kvůli šéfovi ANO odchází z rádia
Spolupráce Moravec - Babiš? Kdepak! Moderátor kvůli šéfovi ANO odchází z rádia  (Autor: Česká televize, Foto Blesk - Zbyněk Pecák)
Autor: ČTK, simao - 
13. února 2014
19:19

Je nejpopulárnějším politickým moderátorem v Česku. Jenže zároveň se měl stát podřízeným miliardáře a šéfa ANO Andreje Babiše. Aby k tomuhle střetu zájmů nedošlo, Václava Moravce již ve vysílání rádia Impuls od března neuslyšíte. Stanici si totiž koupil právě Babiš, a tak Moravec raději odchází. Dobrovolně.

Moderátor Václav Moravec (39) ukončí spolupráci s Rádiem Impuls, kde pravidelně v podvečer uvádí diskusní pořad Impulsy Václava Moravce. Důvodem je vyhnutí se případnému střetu zájmů poté, co se vlastníkem rozhlasové stanice stala společnost Agrofert podnikatele a politika Andreje Babiše. Informoval o tom dnes server Tyden.cz.

Česká televize, kde každou neděli moderuje diskusní pořad Otázky Václava Moravce, tak má zůstat jeho jediným působištěm. "Václav Moravec se rozhodl, že k 28. 2. ukončí svoji spolupráci se soukromou rozhlasovou stanicí, jejímž novým majitelem se stala společnost Agrofer," potvrdila mluvčí televize Alžběta Plívová.

"Hlavním důvodem tohoto rozhodnutí je podle informací České televize snaha i nadále udržet vysokou úroveň, důvěryhodnost a nestrannost hlavního diskusního pořadu ČT Otázky Václava Moravce," dodala mluvčí ČT. Moderátor prý se svým rozhodnutím čekal na definitivní potvrzení převzetí provozovatele rozhlasové stanice, ke kterému po schválení antimonopolním úřadem a mediální radou došlo v tomto týdnu.

mn46 ( 27. února 2014 15:31 )

To na něj v TV ještě někdo koukám. Já dávám přednost Podlahovi a jeho Receptáři. Tam se alespoň něco dozvím.

satanklaus ( 15. února 2014 13:22 )

Že fandíš dost nesourodé a nekvalitní skupině lidí už jsem si všimnul ale jak jsi přišel na to že "...,z toho plyne i jeho nenávist vůči Zemanovi."? Zeman je senilní opilec a pomstychtivej skřet co se jenom mstí a škodí nejenom těm co mu z jeho pohledu někdy ublížili ale vlastně úplně všem, celé zemi Fandí mu jenom hlupáci co přes ty jeho opakované otřepané bonmoty nejsou schopni vidět to jeho skutečné destruktivní řádění.

hejsek ( 14. února 2014 14:46 )

No jo ne každého a ne všechno lze koupit: http://www.andrejbabis.cz/

satanklaus ( 13. února 2014 22:27 )

Ty jsi snad všichni diváci, ty brepto, že si tu namlouváš, že tvůj názor má větší váhu než názor všech co Moravcovy pořady hojně sledují a určují tak jejich vysokou sledovanost? Ty máš dost

japos22 ( 13. února 2014 22:07 )

Spíš se zeptej Babiše, když už tady blábolíš bez jakýchkoli myšlenek

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa