Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Drsné výhrůžky za puč proti Sobotkovi: Dej si bacha, ať tě nepřejede auto!

Autor: ex, lmk - 
2. listopadu 2013
05:00

Desítky SMS denně přistávají do mobilů členů předsednictva ČSSD, kteří se v neděli pokusili odstřelit šéfa strany Bohuslava Sobotku (42). Příznivci Sobotky jim vyhrožují i smrtí!

„Podávám na autora jedné z SMS trestní oznámení. I když se neobávám, že by vyhrůžky naplnil, tohle už je moc,“ řekl nám exposlankyně Vlasta Bohdalová (56). Blesk mluvil s autorem podobné zprávy adresované senátorovi Zdeňku Škromachovi (56). „Poslal jsem mu jí, já se za to nestydím,“ řekl nám podnikatel z Brněnska.

Takové SMS jim chodí

Pro Lenku Kadlecovou (44), krajskou zastupitelku ČSSD v Liberci

Ty svině jedna, jak si dovoluješ hlasovat proti Slávkovi Sobotkovi?! Co si o sobě myslíš, ty k**vo?! Dej si bacha, až budeš chodit Libercem aby tebe nebo tvoje děti nepřejelo auto!

Pro Zdeňka Škromacha (56), senátora ČSSD

Už se potíš? To jsi ale k**ot nechat se tak ukecat na staré kolena. No tak si to teď vyžer. Přeji hezký zítřejší den. Jistě přijdeš podpořit Slávka. Rádi tě uvidíme. Zm*de prolhaný!!! Lžeš celému národu!!!!!

Pro Markétu Wernerovou (30), poslankyni ČSSD

Tak ty svině nedáš pokoj!?!? Měla jsi si vzít příklad z Chovance! Doufám že si naivně nemyslíš že nevíme kde bydlíš? Zkus slávka ještě jednou podrazit a zakroutíme ti krkem!!!!

mash ( 3. listopadu 2013 04:01 )

Nečas a s ním podle ústavy i celá vláda (vč. Kalouska) padla kvůli aféře, kdy jeho sekretářka (milenka) zneužívala tajnou službu ke sledování jeho manželky. Jenom těžce vymaštěnej imbecil, co není schopnej vstřebávat elementární informace, může věřit stupidním lžím o tom, jak Zeman s SPOZ svrhli Kalouska Zeman se chová otřesně. Lhaní, míchání se do věcí, do kterých se míchat ani nesmí (rozvracení demokratických stran), různé tajné schůzky jeho poskoků ("exekutora pokut z MHD") Mynáře, či lobistu z Lukoilu Nejedlého... v nejdražších grandhotelech, či potají u něj v Lánech s různejma Tvrdíkama, Haškama, Škromachama, Tejcema, Urbanama... to je opravdu v pohodě? Myslím, že většina normálních lidí, bez ohledu jestli volí pravici, či levici dnes už ví, že takto se slušný prezident prostě nechová!

mash ( 3. listopadu 2013 03:52 )

Ano a zaplať pánbůh! Znám ve svém okolí 4 lidi, co volili Zemana (dva z nich ho dokonce hodně podporovali) a nyní kupodivu říkají, že by ho už nevolili, neb je zklamal tím, že se po katastrofálním propadu jeho strany SPOZ snaží takto rozdělit ČSSD (čímž pochopitelně pomáhá především pravici). Různé tajné schůzky v nejdražších grandhotelech... s Mynářem, Nejedlým, Haškem, Tejcem, Tvrdíkem... už dávaly dopředu tušit, že Zeman něco kuje A tady to máme.

mash ( 3. listopadu 2013 03:47 )

Ale prosím vás, takovéhle zprávy dostává snad každý politik či známá osobnost (mám zkušenost od známého, který byl chvilku obyčejným zastupitelem pro životním prostředí v jednom okresním městě). Vždy se najde pár duševních chudáků, co tohle píšou. Nicméně to v žádném případě nemění nic na tom, co za neuvěřitelnou lumpárnu provedli prolhaní pánové Hašek, Škromach, Tejc, Onderka, Urban... Doufám, že velmi rychle poletí! Jinak sebou stáhnou celou ČSSD

satanklaus ( 2. listopadu 2013 19:40 )

Hlavně že máš dobrou představivost ale co se skutečně děje nevidíš

enriko ( 2. listopadu 2013 19:23 )

Mým? Spíš Zemanovým.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa