Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Bacha, jde Filip! Takhle komunisti vyjednávali o vládě s ČSSD v Lidovém domě

Autor: poe, geok - 
27. října 2013
11:45

A je to tady. Po více než dvaceti letech od sametové revoluce začaly námluvy s komunisty o nové levicové vládě. K jednání se zástupci strany, co má ve znaku třešně, sešli se sociálními demokraty. Smutný vítěz voleb je po desáté večerní pozval do svého sídla v centru Prahy.

Na dostaveníčko o vzniku možné nové vlády přijeli ve stříbrné octavii předseda KSČM Vojtěch Filip a jeho nevěrnější: Miloslava Vostrá, Pavel Kováčik a Alexander Černý. Všichni byli v dobré náladě a hýřili vtipem. "Proč jsme sem přijeli? Přece na kafe," žertoval s Bleskem Kováčik. Pak ale už vážně dodal, že přijeli jednat zejména o tom, jak to udělat, aby se nemusely znovu organizovat předčasné volby a zároveň aby obě strany splnily sliby, které daly před volbami svým voličům.

V Lidovém domě komunistickou delegaci podle informací Blesku uvítal tým složený z Bohuslava Sobotky, Michala Haška, Lubomíra Zaorálka a Milana Chovance. Jednání trvala asi čtyřicet minut a prý budou pokračovat. Zatím se hovořilo o postech ve Sněmovně... Dnes by podle informaci Blesku měla ČSSD začít námluvy s KDU-ČSL.

zabibol ( 28. října 2013 20:57 )

Komunistické hyeny, kolaboranti s okupanty a zrádci národa. O čem asi chtějí jednat?????

moiaza ( 27. října 2013 16:08 )

Bach, jde Filip. No a co. Ať jde. Máme si nadělat do kalhot? Filip je z těch politických gauneru paradoxně nejčistější. Strašení komunisty nebo Filipem platí možná pro hlupáky. Raději Filipa, než Kalouska, Lukšu, Knížepána a jiné mocichtivé politiky.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa