Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Babiš volá Krampolovi: Pojďme spolu rozdávat koblihy! Imitátor opět uspěl

Krampol si naběhl, Jablonský ho dokonale zmátl.
Krampol si naběhl, Jablonský ho dokonale zmátl.  (Autor: archiv Blesku)
Autor: red - 
26. října 2013
05:00

Chudák Jirka Krampol (75) to spolkl i s navijákem! Dal se napálit imitátorem Petrem Jablonským (34), který mu zatelefonoval hlasem Andreje Babiše (59). A Krampol miliardáři ochotně slíbil, že s ním bude rozdávat volební koblihy.

 „Tady Babiš,“ ozval se do telefonu Jablonský se silným slovenským akcentem. „Mám rád vás i vaše pořady, hlavně Nikdo není dokonalý,“ mazal napřed Krampolovi med kolem pusy.

Když herec ztratil skrze všechny ty lichotky ostražitost, šel hned k věci. „Byl byste ochotný pro mou předvolební kampaň na náměstí Míru rozdávat koblihy?“ ptal se Jirky. Ten mu pomoc hned důvěřivě přislíbil: „Já nemám nejmenší důvod, proč říct ne... A vy byste měl dneska odpoledne čas? Že bychom se potkali a domluvili se?“ Krampol dřív ve volbách podporoval sociální demokraty, později zběhl za svým kamarádem Paroubkem k LEV21.

Video  Jablonský volá Krampolovi  - Jan Jedlička, Petr Jablonský
Video se připravuje ...

johanzen ( 26. října 2013 15:09 )

Krampoul za koblihu udělá všechno.

karel ( 26. října 2013 11:59 )

A které konkrétní komunisty máte na mysli? Ti, kteří tam zůstali, nebo ti, kteří jsou nyní v pravicových stranách? Napadá mne slavný rektor brněnské university Miloš Bek, kariérní komunista před revolucí..

zlo. ( 26. října 2013 10:26 )

agent ( 26. října 2013 10:15 )

Tak ještě 4 hodiny a trapný Jablonský může už v klidu svoji exhibici zabalit a odtáhnout zase někam, kde po něm neštěkne ani voříšek. Ale odvedl skutečně dobrou práci. Celá redakce Blesku bude u videí ještě několik dnů onanovat.

agent ( 26. října 2013 10:13 )

nejhorší je, nechat se koupit vymaštěnym redaktorem

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa