Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

NÁZOR: Seznamte se! Spasitelé za Paroubka, Klause a Peake klepou na vrata

Staré spasitele nahradí nové kusy
Staré spasitele nahradí nové kusy  (Autor: Archiv Blesku)
Autor: Aleš Půček - 
24. října 2013
16:05

Pokud někoho mrzí, že po volbách Klaus, Paroubek či sličná Karolína Peake nezasednou do poslaneckých lavic tak nemusí. Nic není tak černé a mezi stávajícími kandidáty se najdou takoví, kteří je mohou zastoupit. Kteří noví mesiáši klepou den před volbami na vrata Parlamentu?

V posledních měsících před volbami oznámili, že nebudou kandidovat výrazné osobnosti, které svou účast původně zvažovaly. Exprezident Klaus, sexy mozek Paroubek, zelený Bursík či holka z kalendáře Věcí veřejných Karolína Peake. Přečtěte si, kdo je může v pozici politických mesiášů zastoupit.

Sexy mozek Paroubek odchází

Bývalý premiér známý pod přezdívkou „sexy mozek,“ který nyní vede stranu LEV 21, před časem oznámil, že nebude předstírat ve volbách do Sněmovny další hru na demokracii a odmítl kandidovat. S mizivými preferencemi LEV 21 to jistě nesouvisí. Možný nástupce je Tomio Okamura. Švihácký moravský Japonec se stejně jako Paroubek rád vyjadřuje úplně ke všemu.

S Bursíkem do LESA lidovci nechtěli

Legendární ministr životního prostředí odešel ze Strany zelených, založil si vlastní stranu LES a chtěl jít do voleb na společné kandidátce s lidovci. Poté, co lidovci toto podivné registrované partnerství odmítli, oznámil, že kandidovat nebude. Možný nástupce je Tomáš Úlehla. Kandidát Hlavy vzhůru má stejně jako Bursík pochopení pro solární energii a snažil se lobbovat za lepší podmínky pro vlastníky solárních panelů.

Holka z kalendáře Karolína Peake

Bývalá holka z kalendáře VV, posléze jako šéfka strany LIDEM proslula zejména svým devítidenním působením coby ministryně obrany. Možnou nástupkyní je Jana Bobošíková. I Bobošíková šéfuje svému vlastnímu hnutí a navíc má taky zkušenost s rychlým odvoláním z funkce. Ředitelkou zpravodajství ČT vydržela být pouze 16 dní.

Klaus a Babiš: Nepřátelé se zálibou v blondýnkách

Někdejší prezident po krátkém otálení oznámil, že kandidovat nebude, protože volební subjekt, který by za tím účelem vznikl, by nesplňoval jeho představy. Amnestie pro pravici se odkládá. Možný nástupce je Andrej Babiš. Slovenskočeský mediální magnát a odborník na biopaliva sice Klause nemusí, ale tak jako on má slabost pro blondýny a tvrdě prosazuje svou. 

Jak vidno, nových vůdců, kteří mohou nahradit nekandidující „legendy“ je tedy dost. Volební místnosti se otevřou již zítra ve 14:00.

Aktuální dění

 

Izraelsko-palestinský konflikt:

ONLINE dění v Izraeli Velitel Hamásu Iron Dome

Válka na Ukrajině:ONLINE dění na Ukrajině

gabreta ( 25. října 2013 01:57 )

Je ovšem otázka co je lepší.Holá věta a nebo holá ***!!

fitek ( 24. října 2013 19:08 )

Ve volbách nekroužkujme poslance – ostudy už nadělali dost !!! Poslanci mají plnou hubu demokracie a jaká je skutečnost ? Při svobodných, demokratických volbách nám okleštili naše práva na zakroužkování pouze 4 kandidátů, kterým dáváme přednost. Zabraňme poslancům, aby škodili této republice i nadále.

ivoadler ( 24. října 2013 18:01 )

Tomu říkám hrdinný postoj. Hrdě se hlásit k tomu, že volím pravici v zemi, kde vládne antikomunismus šířený všemi sdělovacími prostředky, to je opravdové hrdinství. A považovat všechny levicové voliče za lůzu svědčí o vytříbeném sociálním cítění. Jó, pravice je taková. Jen houšť a větší kapky.

evelajn3 ( 24. října 2013 17:39 )

evelajn3 ( 24. října 2013 17:38 )

Volím pravici lůzo můžete se do mě strefovat

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa