Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jak Nečase dál řídí domina Nagyová! Antikampaň a další svědectví z údajného teroru na vládě

Jana Nečasová (dříve Nagyová) a Petr Nečas se stali terčem předvolebního vtípku
Jana Nečasová (dříve Nagyová) a Petr Nečas se stali terčem předvolebního vtípku  (Autor: Foto Blesk - Zbyněk Pecák, Petr Novotný, Facebook)
Autor: simao - 
22. října 2013
09:28

V kauze Nagyová probíhají další výslechy, Petr Nečas se svou nyní již manželkou Janou Nečasovou se však také stali terčem vtípku. A to díky dnes již legendární ráznosti expremiérovy milenky, která povýšila na jeho ženu. "Když mě žena řídí doma, budu volit premiérku," hlásá antikampaň, která si na mušku bere i ambice ODS na vládnutí Miroslavy Němcové. Vedle toho se objevilo nové svědectví z Úřadu vlády z doby, kdy mu vládla právě Nagyová.

Do policejní služebny v Praze Na Perštýně dnes vyrazil na výslech bývalý šéf Vojenské služby Milan Kovanda. Vypovídá opět v kauze Nagyová, ve které údajně nechala milenka někdejšího premiéra Petra Nečase Jana Nagyová (dnes Nečasová) nezákonně sledovat Nečasovu tehdejší manželku Radku. Vedle toho se dál objevují zvěsti o tom, jak to vlastně chodilo na Úřadu vlády, když Nagyová dělala šéfku Nečasova kabinetu. A že označení domina, ze kterého si střílí i aktuální leták z předvolební antikampaně, nebylo od věci. 

Zaměstnanci měli prý kvůli Nagyové psychické problémy

Nagyová prý Úřad vlády ovládala z pozice šéfky premiérova kabinetu pevnou rukou. Ředitel Úřadu vlády Lubomír Poul, taktéž již vyslýchaný policií, měl být pouze nastrčenou figurkou a jakákoli zásadní rozhodnutí musel s Nagyovou konzultovat, uvádí server Parlamentní listy. Nakonec se prý zhroutil a stejně tak museli údajně i další zaměstnanci vyhledat odbornou pomoc při léčbě svých psychických problémů. Server označuje působení Nagyové za teror. Ti, kteří se Nagyové postavili, raději odešli, nebo byli odejiti.

Předvolební vtípek: Když mě žena řídí doma, budu volit premiérku

Působení Nečase v čele vlády a Jany Nagyové (po svatbě Nečasové) v čele jeho kabinetu je však již minulostí. Podle tohohle předvolebního vtípku však Nagyová i nadále vládne pevnou rukou - tentokrát doma. V Praze se objevily pamflety neznámého autora, které si utahují právě z pověstné ráznosti Nagyové. "Když mě žena řídí doma, budu volit premiérku," tvrdí letáky se svázaným Nečasem a jeho manželkou Janou s rákoskou. Odkazují přitom také na současnou situaci ODS po pádu Nečase i jeho vlády. Občanští demokraté se snaží prorazit s ženou v čele - adeptkou na premiérku Miroslavou Němcovou. "Tyto pokusy jsou trapné. Každý racionálně uvažující volič ví, že jde o podvrh," odsoudil pro lidovky.cz leták exprimátor Bohuslav Svoboda (ODS). Vyjádření Petra Nečase ani Jany Nečasové se sehnat nepodařilo, oba se zavřeli před světem a k současné politické situaci se nevyjadřují.

Předvolební vtip na adresu Petra Nečase, kterého prý dál doma řídí "domina" Nagyová (dnes již Nečasová) Předvolební vtip na adresu Petra Nečase, kterého prý dál doma řídí "domina" Nagyová (dnes již Nečasová) | INT, Facebook

mirkazam ( 23. října 2013 10:55 )

Když se tak dívám na tu ,,almaru ", a že k vůli ní padla vláda, tak jenom zírám....

illis ( 22. října 2013 20:11 )

kajman1 Já bych k nim ještě některé "posrance" přidala . Klidně ty, co mne deptají z volebních plakátů, když já jdu večer domů z práce a oni se za velké peníze většinou flákají . ČSSD slibuje, že budou mít lidé práci. A kde ji vezmou, vše je rozkradené , církev dostala své restituce a chce ještě víc .

moiaza ( 22. října 2013 18:42 )

Japonsko nevolím a gaunery rovněž. Volím stranu, která toho za 24 let nakrádla nejmíň.

japos22 ( 22. října 2013 18:41 )

Ani se ti nedivím

zkzkz ( 22. října 2013 16:43 )

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa