Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Klaus: Pravice si dává vlastní góly! Tím by byl i návrat Klause, míní Bubílková

Moderátorka Zuzana Bubílková okomentovala spekulace kolem návratu Václava Klause, který se nakonec rozhodl nekandidovat. Bobošíkovou však podporuje dál
Moderátorka Zuzana Bubílková okomentovala spekulace kolem návratu Václava Klause, který se nakonec rozhodl nekandidovat. Bobošíkovou však podporuje dál  (Autor: Foto Blesk - Marek Pátek, Petr Novotný)
Autor: simao, ČTK - 
19. září 2013
18:50

Volební kampaň přinesla řadu spekulací. Několik z nich se točilo i kolem exprezidenta Klause. Ten však odmítl vyrazit do boje s Janou Bobošíkovou za zády, nadále ji však podporuje. "Ani se nedivím, že to Klause vyděsilo, s kým v zádech by měl objíždět předvolební mítinky," tvrdí však moderátorka Zuzana Bubílková a o Klausově návratu si myslí své.

Zuzana Bubílková protančila na televizních obrazovkách s Miroslavem Šimkem a "českými politiky střevíce. Na konci prázdnin však po třech měsících skončila jako moderátorka diskusního pořadu Partie. Dál však pozorně sleduje politické dění. A vyjádřila se ke mnohokrát omílaného návratu Václava Klause, který sice sám nekandiduje, ale nadále podporuje Janu Bobošíkovou.

Klaus: Pravice, sjednoť se!

Klaus dnes ostatně vyrazil na pražský Anděl, aby vyjádřil podporu kampani pravicového bloku Bobošíkové Hlavu vzhůru. "Moc bych jim přál, aby uspěli," uvedl a dodal: "Pravice je nesmírně oslabena, oslabuje se sama, do značné míry si dává své vlastní góly." Klaus si myslí, že úkolem pravice je "jistá integrace", kterou musí dříve či později vykonat. "Jinak tady budou vládnout páni Sobotkové a nebude žádné síly, která by to mohla zastavit," varoval Klaus.

Bubílková o návratu Klause: Po amnestii ho všichni "milují"

Choutky na návrat však Klause nakonec přešly, odmítl nakonec kandidovat i do europarlamentu. A Zuzana Bubílková to kvituje. Je otázkou, zda samotná Klausova náklonnost není spíše polibkem smrti. Bubílková se totiž vrací k tématu amnestie a o možnosti Klausova návratu v rozhovoru pro Parlamentní listy říká: "Pokud se chce přesvědčit, jak ho občané po amnestii opravdu milují, proč ne..."  I když paměť voličů není kdo ví jak dlouhá, na amnestii se zatím nezapomnělo. Bubílková si však myslí, že Klause mohla od návratu odradit i skupina lidí, kteří se ho rozhodli do bloku Bobošíkové následovat. "Jen se usmívám, když vidím, jak se tito „velikáni“ přitulili do pravého bloku Jany Bobošíkové, když ještě byla naděje, že se do čela postaví Václav Klaus. Ani se nedivím, že to Klause vyděsilo, s kým v zádech by měl objíždět předvolební mítinky," dodala Bubílková.

Václav Klaus vyrazil podpořit kampaň pravicového bloku Hlavu vzhůru: Bobošíkové a spol. prý přeje, aby uspěli Václav Klaus vyrazil podpořit kampaň pravicového bloku Hlavu vzhůru: Bobošíkové a spol. prý přeje, aby uspěli | Foto Blesk - Petr Novotný

milesmiles ( 28. září 2013 10:04 )

KLAUS DODĚLAL POSLEDNÍ AMNESTII NA OBJEDNÁVKU NAŠTVAL I TY VĚRNÉ KTEŘÍ HO MILOVALI. TAK AT UŽ DO POLITIKY NEMLUVÍ A JDE DOMŮ !!!!!!!NEJLEPŠÍ VŮBEC BY BYLO ZRUŠENÍ PATLAMENTU POLITICKÝCH STRAN A JMENOVAT ZÁSTUPCE STAVŮ JAKO ZA STŘEDOVĚKU KTEŘÍ BY RADILI PRESIDENTOVI (DŘÍVE PANOVNÍKOVI).TÍM BY SE VYŘEŠILA I OTÁZKA KMOTRŮ !!!

itartas ( 20. září 2013 14:14 )

tochada: potřebuješ vymýtače a to co nejdříve!

itartas ( 20. září 2013 14:13 )

to Klausovi lichotíš pokud ho považuješ za otce korupce v našem státě. Korupce existuje na světě od nepaměti a je stará jako bahno.

itartas ( 20. září 2013 14:11 )

asi: slátaniny, neraď mi...já vím proč si ho vážím včetně všech těch, kteří si ho pavažují stejně jako já. Jenom pitomci v této zemi vyznávají Havla a na Klause plivou. Přečti si ty kdo to jsou ti, kteří nenávidí Klause.

itartas ( 20. září 2013 14:09 )

sairaite: být děsnou krávou hňupovi jako jsi ty, mne nechává naprosto chladnou!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa