Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Anketa: Nejoblíbenější politik je Rusnok. A koho nesnášíte?

Premiéra v demisi Jiřího Rusnoka má národ podle agentury STEM nejradši
Premiéra v demisi Jiřího Rusnoka má národ podle agentury STEM nejradši  (Autor: ČTK)
19. září 2013
14:04

Nejpopulárnějším politikem je podle průzkumu agentury STEM předseda vlády v demisi Jiří Rusnok. Následuje ho místopředseda ČSSD Michal Hašek a Tomio Okamura. Kdo je však nejméně oblíbeným politikem? Hlasujte v anketě!

Jiří Rusnok jako jediný z politiků dostal od lidí přes 50 procent kladných hodnocení. Haška a Okamuru příznivě vnímá shodných 46 procent občanů. Popularita představitelů stran bývalé vládní koalice se od předchozího květnového průzkumu snížila.

V horní části pomyslného žebříčku je se 45 procenty popularity i předseda ČSSD Bohuslav Sobotka a jeho místopředseda Lubomír Zaorálek se ziskem 41 procent kladných hodnocení.

Anketa
Který politik je nejméně oblíbený?
počet hlasujících: 3138
Anketa
Který politik je nejméně oblíbený?
Miroslav Kalousek
37 %
Miloš Zeman
14 %
Karel Schwarzenberg
12 %
Miroslava Němcová
6 %
Karolína Peake
6 %
Petr Nečas
6 %
Bohuslav Sobotka
5 %
Jiří Rusnok
4 %
Michal Hašek
4 %
Vojtěch Filip
4 %
Tomio Okamura
3 %
počet hlasujících: 3138

 

Na šestém místě se umístil předseda hnutí ANO Andrej Babiš. Na sedmém je pak místopředseda ODS Jiří Pospíšil, který byl před čtyřmi měsíci nejpopulárnějším politikem. Proti květnu si v kladném hodnocení pohoršil o 12 procentních bodů.

itartas ( 19. září 2013 20:37 )

Rusnok na to, že má 52 roků vypadá dosti opotřebovaně. Mé sympatie si nezískal i díky obrazu, který věnoval Balvínovi k narozkám a taky proto, že má doma paní Colombovou. Nepřijde mi to normální

enriko ( 19. září 2013 20:09 )

Znám lidi, kteří s ním musí spolupracovat a prý je hnus fialový. Tož nevím, vypadá, že dělá všechno pro obyčejného člověka a pro sebe nic.

mnpv ( 19. září 2013 19:26 )

A bude hůř.

mnpv ( 19. září 2013 19:25 )

To jestli se máš blbě, za to si můžeš sám a ne vláda. Průměrní lidé u nás mají domy a auta. Vládní politici na celém světě se mají několikanásobně lépe jak lidi na chvostu.

lynx ( 19. září 2013 19:21 )

Hm. Je tady někdo, u hoho je ten Rusnok oblíbený? Myslím si, že za Zemanovy vlády se podílel na tunelu státní kasy (brutální nárust státního dluhu, prožírání hospodářského růstu) a teď je najednou oblíbený? Jsme my to ale debilní národ.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa