Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Žádné placky s Karlem, žádné nejapné dotazy! Přikázali studentům před návštěvou Zemana

Studenty pardubického gymnázia prý vedení varovalo před nejapnými žerty na prezidenta
Studenty pardubického gymnázia prý vedení varovalo před nejapnými žerty na prezidenta  (Autor: Jitka Pecharová)
Autor: sch - 
11. září 2013
15:30

Neblbnout, nežertovat, žádné placky s Karlem, žádné hloupé dotazy! Takovéhle nařízení prý dostali studenti pardubického gymnázia, kam se chystá prezident Miloš Zeman na návštěvu. A ten se očividně příliš velké oblibě v tomto kraji netěší.

Studenty pardubického gymnázia údajně napomínali všichni profesoři, kteří zrovna v maturitních třídách, ze kterých bude poskládaná beseda, učili. „Dotazy pokládat máme, klidně i nepříjemné, ale ne provokativní nebo hloupé. A v žádném případě si nemáme brát placky se Schwarzenbergem,“ řekl serveru iDnes.cz jeden ze studentů.

Zemana nemají rádi?

Má to ale reálný základ? Je dost dobře možné, že Zeman není zrovna nejoblíbenějším politikem, proto mají učitelé opodstatněnou obavu z toho, že by pana prezidenta mohli nespokojení studenti vypískat.

Škola kroutí hlavou

Škola ale popírá, že by nějaká taková nařízení dávala. Konkrétně ředitel tvrdí, že doporučil učitelům reprezentativní vystupování, studenty ale nijak neomezoval – ani v projevu, ani ve volbě módních doplňků (například placek s Karlem).

hejhej ( 15. září 2013 19:49 )

Bakala,majitel tisku bude neustále chválit přes své reportéry a TV Novu ušišlaného dědka ,aby se přes něho dostal gauner Kalousek a ostatní s TOPky do PS a měli imunitu, jinak je čeká vyšetřování. Placka knížete před prezidenstskými volbami nebyla ani vtipná,byla byloženě trapná, stejně jako KS.

cid2000 ( 12. září 2013 10:42 )

Jedno se nedá upřít. zeman dostal ve dvou kolech volby prezidenta 5 miliónů hlasů.Což je velký dosud nepřekonaný počet.Je jediný člověk v historii naší země, který tolik hlasů od voličů dostal vážení !!! Byl zvolen demokraticky ! Ostatní prezidneti dostávali něco přes 100 hlasů od korupčních poslanců.Bohužel chápu Topku s knížetem a Kalouskem a Bakalou, že jim to vadí a stále na prezidnta přes vlastněné noviny,vlastní novináře a spíkery na internetové síti útočí na Zemana(určitě není také dokonalej) a snaží se podsunovat společnosti, že všichni mladí miluji starého bohatého šišlavého spícího knížete!Že on je spasitel mládí a budoucnosti.Kdo má trochu rozumu chápe, že za těmito útoky stojí Topkaři s modrýma z korumpovanýma ptákama.Dostal prostě 5 miliónů hlasů jako prezident a byl zvolen většinou demokraticky!Co více chcete?Nebo si přejete demokracii jen takovou, kterou nám někdo přikáže....buduete volit jen toho koho chceme my, my zdraví, správní pravicově zaměření bakalovci?Tyhle praktiky a snůžky dezinformací poloppravd na internetu v novinách a Tv používala jak německá NSDAP tak naše Stb, ruská KGB a i americká CIA.

japos22 ( 12. září 2013 00:01 )

Papírový mozek

japos22 ( 11. září 2013 23:59 )

Tak ať ho vyjádří

karel ( 11. září 2013 23:54 )

http://aktualne.centrum.cz/domaci/zivot-v-cesku/clanek.phtml?id=790047

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa