Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C
Nejčtenější
na Blesk.cz

Vít Bárta spojil síly s Okamurou: Véčkaři mu dali asijský klobouk z tržnice

Vít Bárta se rozhodl jít do voleb po boku Tomia Okamury, jeho straničtí kolegové se mu rozhodli věnovat asijský klobouk (zleva Chaloupka, Skokan a Babák)
Vít Bárta se rozhodl jít do voleb po boku Tomia Okamury, jeho straničtí kolegové se mu rozhodli věnovat asijský klobouk (zleva Chaloupka, Skokan a Babák)  (Autor: Archiv Blesku, Facebook)
Autor: simao, ČTK - 
9. září 2013
15:20

Věci veřejné se rozhodly ve volbách samostatně nekandidovat, jejich šéf Vít Bárta se však přece jen o hlasy voličů ucházet bude. Na kandidátce strany Tomia Okamury! Tohle spojenectví přitom některé udivilo. Ne tak Miroslava Kalouska, podle kterého se k sobě oba politici náramně hodí. A Bártovi kolegové ze strany si neodpustili drobný vtípek - v tržnici koupili Bártovi asijský klobouk.

"Nic japonského jsem narychlo nesehnal, ale tento asijský klobouk bych rád předal Vítkovi Bártovi, snad to Tomio Okamura ocení," objevilo se již minulý týden na profilu člena Věcí veřejných Otto Chaloupky. S asijským kloboukem, odkazujícím na japonský původ podnikatele Tomia Okamury, zapózoval Chaloupka společně se stranickými kolegy Skokanem a Babákem.

Této trojici véčkařských exposlanců se přitom nelíbilo, že stranické grémium rozhodlo, neucházet se o hlasy voličů v předčasných volbách. Stranický boss Bárta tušil, že hrozí volební fiasko, a tak doporučil nekandidovat. Objevily se však zvěsti, že někteří Véčkaři se objeví na kandidátce Úsvitu Tomia Okamury, který jim otevřel své dveře.

Klasnová s Okamurou jít nechtěla. Kalousek se spojenectví nediví

A následoval rozkol přímo v rodině Víta Bárty - jeho manželka Kateřina Klasnová se s Okamurou spolčit nechtěla. Bártovi to však nakonec nebylo proti srsti. Stane se lídrem kandidátky "Okamurovců" v Plzeňském kraji! "Myslím si, že se k sobě báječně hodí," okomentoval toto spojenectví lídrů VV a Úsvitu exministr financí Miroslav Kalousek (TOP 09) pro novinky.cz.

Okamura: Pospíšil je jen líbivá tvářička

Podle Okamury byl Bárta jediným ministrem, který začal realizovat protikorupční program doporučený odborníky Národní ekonomické rady vlády (NERV). Bárta však byl přitom aktérem údajné korupční kauzy, v níž měl uplácet své tehdejší stranické kolegy. Odvolací soud ho ale zprostil obžaloby. Okamura pak dodává, že prý Bárta ve vládě pomáhal také řešit problematiku exekutorů. "Přijímal naše návrhy a pokoušel se je realizovat," vysvětlil Okamura, proč mu je Bárta sympatický. Bártovým protivníkem ve volbách přitom bude např. exministr spravedlnosti Jiří Pospíšil (ODS). Tomio Okamura si do Pospíšial neopomněl rýpnout, když ho označil za pouhou mediální postavou a "gaunera s populární tvářičkou".

itartas ( 10. září 2013 08:18 )

Vít Bárta je rovná postava v české politice a Tomio do nich řeže jak se dá, já bych tomu spojení dala šanci, ať to tam provětrají. Dobrá parta, sice trošku praštěná, ale rovná.

alex0800 ( 10. září 2013 07:02 )

Vítek Bárta také členem Úsvitu666? Tupost je nezměrná.. Copak za to dostane, že podporuje satanisty? Dámy a pánové, jdu zvracet.. S takovými "politiky=úplatkáři a prospěcháři" nemá ani cenu přemýšlet nad volbami.. Jednak výsledky voleb jsem zde již zveřejňoval, což je jasný důkaz "svobodných voleb" jako po celých 65let.. Jeden zloděj střídá jiného vraha a pak se divíme, že máme méně než před 30lety? Není to nic divného, když si necháváme republiku rozkrádat developery a jinými kamarády našich politických diletantů.. Ovšem nejhorší je, že není volby.. Všechny tyto "zločinecké syndikáty=politické strany" mají totiž stejný cíl.. Jen každý volí jiné sliby ;-) A tak si vyberte, zda chcete NWO pod ČSSD (35% HLASŮ) nebo pod ODSS (12%) či sTOP09 nebo podobné Úsvity666, Anno666 a podobné strany šelmy.. Je to jak volby ve Vatikánu.. Také vyhrál černý papež.. Podle Malachiášova proroctví poslední papež.. Copak to asi znamená? NWO je vstupenka do podsvětí či pekla chcete-li.. Jen dobří lidé na to doplatí.. A lidé zasažení Zlým? Pokud se proberou, mohou se zachránit z propasti.. V opačném případě víme, kde skončí spolu se Slabým Zlým.. Asi jim těch 3,5 roku za tu věčnost stojí Chvála Pánu

reeh ( 9. září 2013 18:15 )

Tomio si spustil stmívání nad "ÚSVITEM" ... http://vtipy.netroof.eu/item/13355/stmivani-nad-quotusvitemquot/

gabreta ( 9. září 2013 17:03 )

Proč VVerky? Do voleb jde jen Bárta a ne VV,pokud dobře čtu!A volit ho můžou lidi klidně.Spíš nepochopím jak někdo může volit Capo di Tutti capi Kalouska s jeho spícím maskotem!Ti rozkradli co mohli a všichni co jim nadávali,jim teď budou dávat hlasy!VV se jen rozesrala strana na v čem má drápy taky Kalousek,kterej je velkej kámoš s tátou Kočí!!Stranu nerosereš z venka,ale jedině zevnitř.To je stará pravda!

salto ( 9. září 2013 15:29 )

Probůh, ty zablešený veverky nemají kouska cti v těle. Tyto lidi může volit pouze mentální anorektik

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa