Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Okamura rozdává údery: Pospíšil je líbivá tvářička lichvářů! Prezident by se neměl potácet

Politický bijec Tomio Okamura sestřelil exministra Pospíšila i prezidenta Zemana
Politický bijec Tomio Okamura sestřelil exministra Pospíšila i prezidenta Zemana  (Autor: Archiv Blesku, ČTK)
Autor: simao - 
12. května 2013
15:40

Senátor Tomio Okamura byl zase jednou v ráži. Na diskuzi s občany v Bojkovicích se pustil do exministra spravedlnosti Jiřího Pospíšila a neodpustil si ani rýpnutí do vrávorajícího prezidenta Zemana.

V jednom rohu Tomio Okamura, v druhém, nedobrovolně, oblíbený exministr Jiří Pospíšil a prezident Zeman. A už to přichází - levý hák, pravý hák... Senátor a moravsko-japonský podnikatel Tomio Okamura se s vervou sobě vlastní pustil do jejich kritiky.

Okamura vs. Pospíšil

Pospíšilovi nemůže přijít Okamura na jméno delší dobu. A to především kvůli loňské vyhlášce, která upravovala práci exekutorů. Prošla tehdy Pospíšilovým ministerstvem a snížila částky vybírané exekutory. "Pan ministr mě zase pobavil. Exekutor se nažere a z kozy, tedy dlužníka, stejně nezůstane ani chlup," poznamenal tehdy Okamura na svém blogu.

Co na tom, že již Pospíšil ministrem není. V Okamurovi to vře stále. O exekucích mluví i nadále jako o státem posvěcené lichvě. A Pospíšila označuje za "populární tvářičku z televize", která něco jiného říká do kamery a jinak jedná.

"Nejdéle působící ministr spravedlnosti v porevoluční historii ani nehnul prstem. Já sám jsem za ním byl s tím, že je potřeba novela exekutorského zákona. Exekutoři ale mají takovou lobby, že novelu, která už je připravená, poslanci nedokáží prohlasovat. Jsou to srabi," uvedl podle webu parlamentnilisty.cz v Bojkovicích Okamura. Cítí přitom i jistou osobní křivdu: "Když se ukázalo, že jsem potížista, nikdy si na mě Pospíšil neudělal čas. Nahoře huj a dole fuj..."

Okamura: Prezident by se neměl potácet

Vedle toho však Okamura neopomněl zmínit ani aktuální aférku prezidenta Zemana. Sám ostatně na funkci hlavu státu kandidoval, jenže neuspěl. Svou představu o prezidentovi však Okamura má podstatně jinou, prezident by podle něj měl být energetický. "Tahle země potřebuje člověka na vrcholu sil a ne někoho, kdo se bude potácet, protože už dál nemůže jít, ať už je to z jakýchkoliv důvodů," pronesl na adresu Zemana, který čelí spekulacím, zda za jeho malátností stála skutečně viróza, a nebo měl upito.

annakarenina ( 9. září 2013 15:53 )

krakonos500: Rasismus v Cechistanu se vubec nezmenil. Ani 24 let nepomohlo. Stale omdlivaji, kdyz vidi jinou barvu pleti nebo vzezreni. Je to ubohe.

hedvikaguttova ( 30. srpna 2013 19:45 )

Buďte zdrávi. Právě koluje mezi lidma nová forma přivýdělku, jak pro ženy, tak pro pány.. Sama si takto vydělávám už od května a je to perfektní. Do práce chodit sice nepřestanu, nicméně když to jde, tak beru takové peníze bez práce... Kdyžtak mrkněte na DveStrany.cz

annakarenina ( 14. května 2013 16:39 )

Treba by vam provetral faldy. Jenze na to uz prisli pred prez. volbou, tak byl odstranen, aby nahodou nezavanul v "Ceske kotline" cerstvy vetrik. A tak nezbyde, nez dale svejkovat.

illis ( 12. května 2013 21:53 )

přesně tak.

ptolemaios ( 12. května 2013 21:06 )

Tomio - jen tak dál! Ostatní jsou srabové podělaní, tobě chlapče se dá věřit! VYDRŽ! V republice je spousta nedomrlých troubů (viz tuhle diskuzi) ,kteří vědí o politice asi jako šimpanzice Mája! Toho si nevšímej a JEĎ !!!

Zobrazit celou diskusi