Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 24°C

To to trvalo: Nagyová dostala konečně padáka z Úřadu vlády

Autor: ljš - 
9. srpna 2013
11:48

Až do dnešního dne byla přítelkyně expremiéra Nečase Jana Nagyová zaměstnankyní Úřadu vlády, i když si kvůli svému obvinění ve dvou kauzách vybírala neplacené volno. Po téměř dvou měsících dostala konečně vyhazov a nákupy v Pařížské budou muset počkat. Tučné odstupné na ni rozhodně nečeká.

Úřad vlády ukončil dnes pracovní poměr s Janou Nagyovou, přítelkyní bývalého premiéra Petra Nečase (ODS). Nagyová, kterou stíhá policie, působila jako vrchní ředitelka Nečasova kabinetu. "Paní Nagyová odchází dohodou, pro úřad vlády z toho nevyplývají žádné finanční kompenzace," řekl vládní mluvčí Jan Hrubeš.

"Jsem velice rád, že se mi problém s ukončením pracovního poměru paní Nagyové podařilo vyřešit naprosto standardní cestou a že se tím uzavřel prostor pro jakékoliv spekulace," uvedl v prohlášení vedoucí úřadu vlády ČR Radek Augustin.

Nagyovou policie stíhá ve dvou kauzách. Žalobci tvrdí, že nechala ze soukromých důvodů sledovat Vojenským zpravodajstvím Nečasovu exmanželku Radku a podílela se také na údajném podplacení tří poslanců ODS lukrativními posty výměnou za to, že se vzdali mandátu a umožnili tak schválení vládního daňového balíčku. Kauza vedla k pádu Nečasovy koaliční vlády.

Nagyová si na úřadu vlády v posledních dvou letech zřejmě přišla až na 998.000 korun ročně, k tomu dostávala statisícové odměny. Za rok 2011 činily 1,22 milionu. Vyplývá to z přehledu příjmů vedoucích zaměstnanců v letech 2010 až 2012.

blamal ( 23. srpna 2013 12:11 )

Nevím, co jsi zač, ale já měl na úřadu spousty přátel. Tolik slušných, pracovitých lidí, co ta děv.ka špinavá, hysterická a nevzdělaná, zlikvidovala jen pro svůj rozmar a zparchantělé ego, to je nevídaný. Navíc - pokud by si někdo myslel, že jí vazba srazila hřebínek, tak je na omylu. Při rozvázání pracovního poměru na úřadu se opět chovala jako totální sv.ině, povýšeně na všechny ječela, jakoby byla stále ještě soudružka ředitelka. Měla smůlu, lidi se jí chechtali do ksichtu. Ubožačka, jejíž ambice vysoce převyšují její schopnosti, patří na smětiště dějin. Její "nehynoucí láska" k Petru Nagyovi Nečasovi se teď může ukázat v plné síle - uvidíme, zda o něj ještě bude stát, když je z něj zkrachovalá troska bez špetky hrdosti. Už nebude manipulovat, brát úplatky a nekřestanské prachy z našich daní, ta ošklivá a tlustá konkubína. Už nebude řvát na lidi, šikanovat je, likvidovat je jak na běžícím pásu. Je to profláknutá nula bez osobnostní autority, která díky ubohému Nečasovi, který ji královsky platil a dával jí funkce, na které neměla, zneužívala jen autoritu poziční. Chudina davajka, která už se viděla coby manželka premiéra. Má smůlu, stejně jako Paroubková. Na hrbu jí zbyl rozměklý hnusák a perspektiva žádná. Ještě zabavit ty lesklé kamínky, co si za naše prachy kupovala, a pak ať se vrátí do Chodova, kam patří, šereda tlustá, zlovolná a zlá. Howgh.

osinek ( 11. srpna 2013 21:37 )

Co kdyby blbeček Itartas zahájil mezi odéesáky sbírku na Nagyovku neboť Vagína Nagyová prý bude muset vrátit část z milionových odměn, které jí Nečas odklepl neoprávněně

osinek ( 11. srpna 2013 21:33 )

Nyní by měla dostat padáka dcera Nagyovky z ČEZu! Svazák Tolja Nečas a matinka Vagína Nagyová, když ještě vládli v této zemi, zařídili trafiku dcerunce Nagyovky v ČEZu!

itartas ( 10. srpna 2013 12:57 )

zbloudilá

itartas ( 10. srpna 2013 12:57 )

..to mně těší , že nebudeš díky mně zblodilá ovečka!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa