Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Víme první! Nagyová vyhrála! Nečas je rozvedený!

Autor: poe, šim - 
6. srpna 2013
09:19

Téměř 30 let trvající manželství expremiéra Petra Nečase a Radky Nečasové bylo dnes rozvedeno. Nečasova milenka Jana Nagyová si tak může gratulovat. Podařilo se jí to, o co dlouhodobě usilovala a k čemu zneužila vojenskou rozvědku!

Manželství bylo rozvedeno dnes asi v devět hodin po čtvrthodinovém projednávání u Obvodního soudu v Praze 4. Soudkyně Blanka Schramová odmítla rozsudek komentovat s tím, že jde o soukromou záležitost.

Nečas ani jeho dnes už exmanželka u soudu přítomni nebyli, zastupovali je jejich právníci.

Nečas byl s nyní už bývalou manželkou na majetkovém vyrovnání dohodnutý předem, stejně tak na výchově dětí – pečovat o ně bude matka Radka.

Byli spolu 27 let

Bývalý premiér Petr Nečas byl s manželkou od svých studií na Masarykově univerzitě v Brně, kterou dokončil v roce 1988. Prožili spolu úctyhodných 27 let, o rozvod požádal až před několika týdny poté, co odtajnil svůj milenecký vztah s exšéfkou jeho kabinetu Janou Nagyovou.

Razie na vládě

Nečas jako premiér skončil v pondělí 17. června poté, co se policisté začali zabývat korupcí na vládě, kvůli které zatkli několik vlivných poslanců včetně Jany Nagyové. Všechny nakonec po několika dnech pustili, přesto vyšetřování stále trvá.

Ukázal se v roce 2010

Nečasova politická kariéra nabrala na obrátkách v roce 2010, krátce před volbami. V té době vystřídal na postu předsedy vlády tehdejšího premiéra Mirka Topolánka a navzdory vítězství sociální demokracie se v křesle úspěšně zabydlel.

Ustál skandály

Nečas ustál několik hlasování o nedůvěře vládě i další politické skandály a spory, včetně přesunů rebelujících poslanců za ODS, kteří dostali výměnou za podporu trafiky ve státních podnicích.

osinek ( 7. srpna 2013 11:37 )

Gauneři Nečas a Nagína (Vagína) Nagyová když ještě byli nedotknutelní a vládli v této zemi šli po krku p.Randákovi, který jako první upozornil na nehorázné ASTRONOMICKÉ ODMĚNY pro tu kantínskou Nagyovou! Nejen Nečas a jeho Nagína (Vagína) Nagyová ale další odéesáci se rozhodli, že dají Randákovi a jeho rodině zahulit! Pod tlakem odéesáků přišla p-í Randáková o práci. A když se posléze p-í Randáková několikrát ucházela o práci, tak potenciální zaměstnavatel ji taktně sdělil, že holt je to složité neboť firma by mohla mít problémy s těmi, kteří v této zemi rozhodují..... Rovněž dcera p.Randáka, která s výbornými výsledky ukončila své studium, skončila na pracáku v důsledku útoku odéesáků na jejího otce Co kdyby nyní pro změnu skončila na pracáku dcera Nagyové, které její matinka a její šamstr (tehdejší premiér) Nečas zařídili trafiku na ČEZu? Je neskutečné, že ta trojkoaliční sebranka po těch lumpárnách za 3 roky vládnutí Nečasovy (nebo spíše Kalouskovy?) vlády se nyní chce vrátit ke korytům!!! Holt postavit se praviové

slider ( 7. srpna 2013 00:18 )

Toho hnuse by Komunisté zavřeli.

e.44 ( 6. srpna 2013 23:00 )

Tak já to vidím trochu jinak. Přece jenom už mi život nějaké zkušenosti dal. Takže bych i věděla o pár, co si tu basu zasloužej mnohem víc, ale maj kliku, že kolem nich nebylo žádoucí rozvířit skandál.

violahorska ( 6. srpna 2013 22:12 )

Jen jestli nešlo o Pyrrhovo vítězství. Nula od nuly pojde ...

anezat ( 6. srpna 2013 21:37 )

Paní Němcová, už byste měla opravdu tu svou hysterii léčit.

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa