Úterý 30. dubna 2024
Svátek slaví Blahoslav, zítra je Svátek práce
Polojasno 23°C

Nečase změnila láska: Najděte 5 rozdílů

Autor: poe, vr - 
29. července 2013
12:05

Když se člověku daří v politice, tloustne. Když se mu naopak daří »pod peřinou«, jako by omládl. Důkazem je i expremiér Petr Nečas (48), který na posledních fotografiích se svou milou Janou Nagyovou (49) spíše než »rožnovského Péťu« připomíná pražské politické podnikatele.

Když Nečas přebíral ODS a vládu v této zemi, říkával o sobě, že je jako »stará dobrá konzerva«: Spořádaný, věřící, žena a čtyři děti.

Po třech letech je téměř všechno jinak. Expremiér se rozvádí, užívá si na nové adrese, navštěvuje luxusní podniky. Ale hlavně: Po jeho boku se objevila nová žena a on se přiznáním k ní uvolnil a zlidštil, což kvitují vizážisté i módní experti. „Konečně máme možnost vidět expremiéra v civilnější podobě,“ řekl například Pavel Bauer. Neopomněl přitom ale hned dodat, že dříve působil Nečas reprezentativně a obleky mu vždy seděly. Na to, jak se »rožnovský Péťa« proměnil v pražského, už se ale podívejte sami.

cabogaj ( 30. července 2013 12:55 )

I tak to vidím já.

anezat ( 30. července 2013 09:11 )

zadnice ( 30. července 2013 08:39 )

Nečas je skutečně nechutný člověk, o povaze ani nemluvě. Nagyová je pelešnice ctižádostivá a bude chtít opět výše. Moc bych se Péťo na její "lásku" do budoucna nespoléhal!!!

praha48 ( 29. července 2013 21:59 )

Doufam, ze je nekdo v Praze pekne popliva a aby ta kurva se uz nikdy s nim neukazala nechala bych je oba zavrit a pak si ve vazbe muzou davat sampanske a slehacku na to jejich mr....ni!!!Ten Necas nemam zadny styl kdyz ji jeste vodi po Praze a co Prazaci???Ze ji nekdo neplivne alespon na ty jeji bryle, proc nejsou konecne oba odsouzeni za ty penize co ukradli!!! Jeho byvala ex odmitla svedcit ????Doufam, ze nyni vidi co opet zpusobila a jen jeji ex dela jen ostudu detem!!!

osinek ( 29. července 2013 20:39 )

merrylou212 upozorňuje na "PAPALÁŠSKÉ JEDNÁNÍ" bývalé kantýnské Nagíny (Jany) Nagyové (viz níže)! Slušnost,poctivé jednání, odpovědnost nikdy nebyly silnou stránkou té odéesácké nány!! Co lze očekávat od odéesácké zlodějky Nagyové, která když se dostala k lizu, tak si myslela, že ji svět leží u nohou? Sprosté a neodpovědné jednání Nagyové dokresluje jak slabý a směšný byl její šéf Nečas, premiér tzv- vlády rozpočtové odpovědnosti. Vždyť nagyová se chovala jako neřízená střela a ten blbeček Nečas pouze přihlížel jak ta profláklá nána řádí! Nejhorší na tom je že ti dva odéesáčtí šmejdi dojili státní kasu ve velkém stylu! Nečas si vydržoval svoji milenku statisícovými odměnami, na které bývalá kantýnská neměla nárok!! Takové lumpárny si nedovolili ani komouši za bývalého režimu!!!

Zobrazit celou diskusi
Video se připravuje ...
Další videa