Ti dva život na vysoké noze nevzdali, chce se říci při pohledu na Janu Nagyovou. Konkrétně při pohledu na mega vysoké jehly na nárt sahajících lodiček se šněrováním a otevřenou špičkou, kterou zdobí perfektně nalakované, patřičně sexy rudé nehty na nohou, v nichž paní Nagyová po boku milovaného bývalého šéfa zdolávala pražskou dlažbu cestou na snídani do vyhlášené restaurace Savoy, kde si dávají ony pomyslné tři vejce do skla restituenti, lobbisté, manažeři, bohémové v kurzu i cizinci…

Příchuť Pretty Woman

Luxusní coolgirl hodné botičky doplňovaly elegantní, tělo kulturistky obepínající kalhoty s cigaretovými nohavicemi a hedvábný top petrol barvy, který dával na vědomí, že útrapami vazební věznice Jana Nagyová sice viditelně zhubla, ale plnost jejích ňader se tím neumenšila.

Příliš (až nevkusně) dlouhé napletené vlasy tentokrát nepůsobí zlatavě žlutě a naštěstí jsou i bez loken, jež noblese lady rozhodně nenahrávají. Velké, inkognitu hollywoodských hvězd náležející brýle typu nositelky nesedí, ale tento detail nic neubírá na faktu, že bývalá elitní úřednice, šéfka kabinetu předsedy vlády vypadá po propuštění z kriminálu lépe, než v době své moci, kterou řadu lidí nepříčetně dráždila.

Esprit pantáty

Petr Nečas, jenž Nagyovou spolu se sebou vynesl na vrchol a spolu s jejím lidským selháním, nikoli kriminálním deliktem (navíc absurdně umocněným spoutanýma rukama u pasu) padl, praktikám českého státního zastupitelství, prokurátorům v čele s panem Ištvanem překvapivě vzdoruje jako nebojácný chlap. „Můj soukromý život se stal předmětem trestního řízení. Když proti vám stojí lidský dobytek a svině, může se stát cokoli,“ odvážně říká v rozhovoru pro Reflex na adresu zpackaného protikorupčního zátahu zvaném kauza Nagyová. Ale i tak expremiér vzhledem stále působí jako Mirek Dušín, jenž časem dospěl v ctihodného tatíka.

Mimochodem, pólo triko pana Nečase je jistě značkové, ale jeho pruhy zbytečně křiklavé. Střih džínsů, to jak na tělo padnou, zmíněné image pantáty nahrává. Zde – metaforicky řečeno –vzrušuje jen skvělá, křížem přes hruď zavěšená torna.

Tady a teď

Okouzlení, sex, kreativní intimnosti ve slovním i fyzickém projevu, kde se fantazii meze nekladou.  Šlehačka servírovaná na pahrbku Venuše a podpatky dominy.. Utajený vztah, který prý v kvalitě erotiky, jak se v kuloárech šeptalo, dosahoval parametrů filmového trháku 9 ½ týdne… Petr Nečas není prvním politikem, jenž v manželství selhal. Nedokázal soukromý a pracovní život oddělit. On říká: „Věděli jsme, že to není správné. Také jsme byli připraveni to řešit, což naše slavné odposlechy dokazují.“ Ona údajně měla na podzim opustit Úřad vlády, on jejich vztah veřejně legalizovat a z politiky odejít.

Jenže (právě proto) proběhlo šokující zatýkání, jež mělo vzbudit dojem největšího protikorupčního zátahu, od začátku mělo kontroverzní nejasnosti, rozpaky budící otazníky a režijní nedostatky ochotnického divadla.

Na tohle téma se napsalo a napíše spousta článků. Ale i tak se vztah Nečase s Nagyovou stal možnou předlohou filmového trháku, s thrillerem hraničící love story na jevišti vysoké politiky. Divím se, že se scénárista ještě nenašel. Hlavní protagonisté si užívají lásky, svobody nezaměstnaných. Zajdou na snídani do luxusního restaurantu, od nějž by přes Kampu na Úřad vlády jeden kamenem dohodil… Co na tom, že urputný, psychopaticky akční prokurátor Ištvan plánuje koncem léta Nagyovou obžalovat. Ti dva žijí tady a teď. Jehlové podpatky coolgirl, bio vejce na hniličko, fresh juice… Carpe diem, říká se…

Fotogalerie
7 fotografií